info@dike.gr 
+30 211 1990266  |  +30 27418 88049

Social Media: F, Τ, ΙΝ, Y, linkedin

Παρασκευή, 13 January 2012 20:59
(0 ψήφοι)

Υπηρεσίες Marketing στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Tα Social media αποτελούν τον νέο εναλλακτικό τύπο διαφήμισης στο διαδίκτυο. Το βασικότερο πλεονέκτημα των Social Media είναι η δυνατότητα προβολής που παρέχουν σε στοχευμένο κοινό με χαμηλό κόστος και επίσης μια πληθώρα λειτουργιών και εφαρμογών που σας επιτρέπει να προσεγγίσετε με αμεσότητα το κοινό σας.

    Πρόκειται για μία αποτελεσματική κοινωνική στρατηγική η οποία μπορεί να σας βοηθήσει να αναπτύξετε την επιχείρησή σας, να διατηρήσετε την κοινωνική σας παρουσία και να δημιουργήσετε καλές σχέσεις με τους πελάτες σας.

    Η ΔΙΚΕ για την αύξηση της εταιρικής σας παρουσίας στο διαδίκτυο, χρησιμοποιεί πλατφόρμες όπως Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn κ.α. Κάθε πλατφόρμα χρησιμοποιείται ξεχωριστά για να συνδεθεί με τους δυνητικούς πελάτες/αγοραστές. Βοηθάμε στην εδραίωση της εμπιστοσύνης του εμπορικού σας σήματος  και στην ανάπτυξη σχέσεων με τους πιθανούς πελάτες.

   Το εξειδικευμένο προσωπικό της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης σας βοηθάει να καθορίσετε τους στόχους της επιχείρησής σας, να προσδιορίσετε το κοινό στο οποίο απευθύνεστε, να δημιουργήσετε ελκυστικό περιεχόμενο και τέλος να ενσωματώσετε τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης σε όλες τις άλλες πτυχές της διαδικτυακής παρουσίας σας.

    Θα προσαρμόσουμε τις στρατηγικές του Social Media Marketing στη δική σας επιχείρηση και στο κοινό σας. Θα έχετε την πλήρη υποστήριξη και διαχείριση των κοινωνικών προγραμμάτων, το σχεδιασμό περιεχομένου (και τη γέννηση αυτού), τη προβολή των blogger και τη διανομή βίντεο τα οποία αποσκοπούν μεταξύ άλλων υπηρεσιών να προσελκύσουν νεόυς πέλατες και να αυξήσουν την κερδοφορία σας.


    Οι υπηρεσίες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης τις οποίες παρέχουμε σας δίνουν τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε και να μοιραστείτε πληροφορίες οι οποίες αυξάνουν την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας, του προϊόντος ή την ποιότητα της υπηρεσίας. Τα αποτελέσματα της διαφήμισης από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης αντικατοπτρίζονται στον αριθμό των re-tweets, shares, comments, likes και views. Το  Social Media Marketing ενθαρρύνει τον κάθε χρήστη να δημιουργεί περιεχόμενο μέσω των πιο δημοφιλών εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης όπως για παράδειγμα είναι: το Facebook, το Google+, το Twitter, το Pinterest και το LinkedIn.

 

Η ΔΙΚΕ αναλαμβάνει:

  1. δημιουργία περιεχομένου προσαρμοσμένου στο ύφος και στις ανάγκες κάθε εταιρείας,
  2. διαχείριση και δημοσίευση του περιεχομένου,
  3. αλληλεπίδραση με πιθανούς πελάτες/αγοραστές,
  4. αύξηση του κοινού (followers / fans) της κάθε σελίδας κοινωνικής δικτύωσης,
  5. δημιουργία στοχευμένων διαφημίσεων.

 

 

Brand Monitoring

   Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε και να παρακολουθήσετε την επιχείρησή σας καθώς και να ανακαλύψετε πως οι άλλοι άνθρωποι εκλαμβάνουν το εμπορικό σας σήμα.

 

 

 

Social Media Contests

   Το περιεχόμενο του Facebook, του Twitter ή του Printerest μπορεί να αυξήσει την επισκεψιμότητα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Οι πιστοποιημένοι τεχνικοί μας μπορούν να σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε τον πιο κατάλληλο τύπο περιεχομένου και πλατφόρμας για την επιχείρησή σας.

 

Social Media Management

   Η εξιδεικευμένη ομάδα για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτουμε έχει τη δυνατότητα να διαχειρίζεται τους λογαριασμούς σας αντί να το κάνετε εσείς και να δημιουργεί καλές σχέσεις με τους πελάτες σας.

Setup & Custom Profile Design

   Δημιουργούμε και προσαρμόζουμε τα προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με ποιοτικό περιεχόμενο και υψηλή αισθητική τα οποία συμβαδίζουν με την επιχείρηση και τους πελάτες σας.

 

 

    Αν και τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης δεν θεωρούνται ως τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης, οποιοσδήποτε μπορεί να πει ότι θέλουν για μια εταιρεία ή για μια μάρκα, είτε θετικό είτε αρνητικό. Με αυξητικούς αριθμούς οι εταιρίες προσπαθούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτές τις συνομιλίες και να λάβουν μέρος σε τέτοιου είδους διαλόγους. Μια μικρή μερίδα συστημάτων ενσωματώνουν σήμερα ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παραθέτουν ένα αριθμό από πλεονεκτήματα για τις εταιρείες, όπως τη χρησιμοποίηση των διαδικτυακών κοινοτήτων (online communities) ως αξιόπιστη πηγή για τη λήψη αποφάσεων αλλά και ως μέσο εξεύρεσης λύσεων από το κοινό για πραγματικά προβλήματα πελατών. Οι εταιρίες να μοχλεύσουν τις συνήθειες τους και τις προτιμήσεις τους μέσω υπερβολικά εξειδικευμένης στόχευσης των τμημάτων επικοινωνίας πωλήσεων και των marketing.

    Μερικοί αναλυτές πιστεύουν ότι οι business-to-business διαφημιστές πρέπει να προχωρούν συγκρατημένα όταν εμπλέκουν τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης στις εμπορικές διαδικασίες. Αυτοί οι παρατηρητές προτείνουν προσεκτική ανασκόπηση της αγοράς ώστε να αποφασίσουν αν και που μπορεί αυτό το φαινόμενο να δώσει μετρήσιμα πλεονεκτήματα στις επαφές με τους πελάτες, τις πωλήσεις και την υποστήριξη. Είναι αναγνωρισμένο ότι οι άνθρωποι νιώθουν ότι είναι απωθητικό μεταξύ αυτών και των αντιπροσώπων, και αποφεύγεται η ανάμειξη της εταιρίας, και μερικές φορές ανταποκρίνονται αρνητικά απέναντι σε αυτήν την εταιρία.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια αναλυτική κοστολόγηση ανάλογα με τους στόχους σας.

508 Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 27 March 2017 12:42
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προώθηση Facebook
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια

Σχετικά

                

Η ΔίΚΕ προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών για τις επιχειρήσεις του Ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα.

Επαφές

Αθήνα, Αράχθου Ίλιον    : +30 211 1990266
Κόρινθος, Εξαμιλίων 32   : +30 27418 88049
Πάτρα, Αγία Τριάδα   : +30 2611 180072
Βουλγαρία, str. Vasil Mechkuevski 22  +359 24931371
 Κύπρος, Κάστορος 1 Λευκοσία   +357 99 40 1102 

Newsletter (Ενημερωτικό Δελτίο)

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok