dike@dike.gr 
+30 211 1990266  |  +30 27418 88049

Διαχείριση Πωλήσεων

Ολική διαχείριση προώθησης και προβολής

Eίναι το τμήμα μάρκετινγκ της Διαχειριστικής Καινοτόμων Επενδύσεων.

Ο Βασικότερος λόγος που μας προτιμούν οι πελάτες μας είναι για την μεγάλη μας «συγκέντρωση» που διαθέτουμε σε αυτούς. Μαρτιρία: «επηρεάζουν τη συμπεριφορά του αγοραστή και ορίζουν τις πωλήσεις» . Έχουμε χρόνια εμπειρίας στο Marketing Shopper ,στο Βιωματικό Marketing , και σε πολλά άλλα. Δημιουργούμε  στενές σχέσεις με κορυφαίες εταιρίες και εμπόρους λιανικής πώλησης με αξία. Από την «σύλληψη ιδεών» έως και την εκτέλεσή τους, προσφέρουμε εμπειρογνωμοσύνη η οποία έχει σχεδιαστεί ειδικά για να μετατρέψει τους απλούς πελάτες σε αγοραστές.

Γιατί πάνω από όλα, «το θέμα είναι η πώληση».

Περισσότερα…

Κτίσιμο της  «Μάρκας»

Για την ΔιΚΕ, τα εμπορικά σήματα, και ειδικότερα οι κουλτούρες που τα υποστηρίζουν, θα πρέπει να θεωρηθούν ως συστήματα πίστης και όχι σαν ένα  συστήματα εμπορίας που είναι σε κίνηση. Ο σκοπός, οι αξίες και η ηθική είναι το οξυγόνο της επιτυχημένης μάρκας, επειδή εμπνέει τους καταναλωτές να δουν την ποιότητα στις μάρκες που θα επιλέξουν, που τις κάνει να φαίνονται πιο ανθρώπινες, πιο πραγματικές και πιο επιθυμητές.

Περισσότερα…

Προώθηση Πωλήσεων

Σε μια εποχή, όταν οι πελάτες εκτίθενται καθημερινά σε μια σχεδόν άπειρη ποσότητα των διαφημιστικών μηνυμάτων, πολλοί έμποροι ανακαλύπτουν ότι η διαφήμιση από μόνη της δεν είναι αρκετή για να απομακρύνει το κοινό κάποιας άλλης μάρκας και να τους πάρει για να δοκιμάσουν ένα νέο προϊόν. Αντ 'αυτού, οι έμποροι έχουν μάθει ότι για να πετύχουν τους στόχους τους πρέπει να χρησιμοποιούν πρόσθετες μεθόδους προώθησης σε συνδυασμό με τη διαφήμιση.

Περισσότερα…

Tμήμα Γραφιστικών Δημιουργιών

Οι υπηρεσίες μας βασίζονται σε δημιουργικές και πρωτότυπες ιδέες, και ως αποτέλεσμα την παραγωγή εξαιρετικής σχεδίασης. Το τμήμα Γραφιστικών Δημιουργιών της ΔιΚΕ προσφέρει ένα ευρύ φάσμα τμημάτων, και συνδυάζοντάς τα σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και μοναδικά προϊόντα σε μια τιμή που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά. Η ομάδα μας είναι έτοιμη να εργαστεί για τα σχέδιά σας! 

Περισσότερα…

Internet Marketing

Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ ΕΠΕΝΔΙΣΕΩΝ (ΔιΚΕ), έχει προσφέρει τις υπηρεσίες της πάνω στο Internet Marketing σε πλήθος πελατών της, μερικοί από αυτούς είναι μεγάλα εμπορικά ονόματα στην Ελλάδα. Με τα χρόνια έχουμε ωριμάσει και έχουμε ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών στο online Marketing που περιλαμβάνει υπηρεσίες όπως: Search Engine Optimization (SEO), Social Media Marketing (SMM), Ανάπτυξη Περιεχόμενου,  Ειδικευμένη Συμβουλευτική σε Δικτυακά Θέματα, την ΠΑΚ,την web design, τη Βελτιστοποίηση της Μετατροπής, την Διαχείριση της Φήμης, και πολλά άλλα.

Περισσότερα…

Προώθηση Πωλήσεων

Προώθηση Πωλήσεων

 

   Σε μια εποχή που οι πελάτες εκτίθενται καθημερινά σε μια σχεδόν άπειρη ποσότητα διαφημιστικών μηνυμάτων, πολλοί έμποροι ανακαλύπτουν ότι η διαφήμιση από μόνη της δεν είναι αρκετή για να απομακρύνει το κοινό κάποιας άλλης μάρκας και να τους δελεάσει να δοκιμάσουν ένα νέο προϊόν. 

Διαβάστε περισσότερα: .. 

Εκθέσεις & ΒτΒ Συναντήσεις (Εσωτερικό)

Εκθέσεις & ΒτΒ Συναντήσεις (Εσωτερικού)

 

Εκθέσεις

   Η συμμετοχή σε Έκθεση είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους μάρκετινγκ για τις επιχειρήσεις. Την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο, με τους σημαντικότερους παραγωγούς και τους αγοραστές σε κάποια βιομηχανία ίδιου αντικειμένου. Είναι δύσκολο να βρεθεί μια τέτοια καλή ευκαιρία σε άλλες περιπτώσεις. Η συμμετοχή σε μια έκθεση μπορεί να φέρει αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την αγορά γρήγορα. Με τον τρόπο αυτό, οι επιχειρήσεις μπορούν να δείξουν τα προϊόντα τους στους πελάτες του εξωτερικού και ταυτόχρονα να νιώσετε την τάση των βιομηχανιών τους.

 

Επιλογή της κατάλληλης έκθεσης

   Επιλέγουμε τις εκθέσεις που συμμετέχουν οι διάσημες επιχειρήσεις, διότι διάσημες και ισχυρές επιχειρήσεις έχουν μεγάλο σημείο συσπείρωσης. Όσο πιο διάσημη η έκθεση, τόσο περισσότεροι άνθρωποι θα πρέπει να προσελκύονται. Η δυνατότητα των συναλλαγών είναι χωρίς αμφιβολία μεγάλη. Αν και η αμοιβή μπορεί να είναι υψηλότερη από ό, τι κάποιες άγνωστες εκθέσεις, τα χρήματα που καταβάλλονται στις περίφημες εκθέσεις είναι οικονομικώς ανταποδοτικά.

 

Σωστό χρόνο συμμετοχής.

   Κάθε είδος του προϊόντος έχει κύκλου ζωής της, που είναι να πει την περίοδο της γέννησης, ανάπτυξης, ωρίμανσης, πλήρη και ύφεσης. Σε γενικές γραμμές, κατά το στάδιο των προϊόντων γέννησης και ανάπτυξης, οι επιχειρήσεις μπορεί να πάρει δύο φορές το αποτέλεσμα με μισή προσπάθεια.

 

Κατάλληλο μέρος για τη συμμετοχή.

   Ο βασικός σκοπός των εκθέσεων είναι η προώθηση των πωλήσεων των προϊόντων γι 'αυτό ελέγχουμε για την επιχείρηση ποιες  εκθέσεις  και τις γύρω περιοχές τους είναι αγορές-στόχοι. Μερικές φορές είναι απαραίτητο να έχουμε μια έρευνα αγοράς.

 

Προετοιμασία για την έκθεση:

   Όταν αποφάσισε να συμμετάσχει κάποια έκθεση, οι επιχειρήσεις θα πρέπει να πάμε όλοι έξω. Πρόκειται για ένα σύνθετο έργο να προετοιμάσει μια έκθεση. Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που πρέπει να εξεταστούν και πάρα πολλή δουλειά να κάνουμε. Τα ακόλουθα βήματα δεν μπορεί να χαθεί.

  • Επιλογή των εκθεμάτων.
  • Τρόπος για να δείξει έκθεση.
  • Έκθεση προσωπικό.
  • Πρόσκληση των επισκεπτών.

 

   Ο καθένας ελπίζει ότι η έκθεση είναι γεμάτη από πρόσωπα, αλλά το σύνολο των εκθέσεων δεν είναι γεμάτη με ανθρώπους. Γι 'αυτό προσκαλούμε ορισμένους επισκέπτες συνειδητά. Με αποστολή των προσκλήσεων, με διαφημίσεις.

 

ΒτΒ Συναντήσεις

 

   Business-to-business, είναι μια διαδικασία της πώλησης προϊόντων ή υπηρεσιών σε άλλες επιχειρήσεις. Τα επιχειρηματικά συστήματα που υποστηρίζουν B2B ή B2C επικοινωνιών, των συναλλαγών και τη διαχείριση των πωλήσεων διαφέρουν ως προς την πολυπλοκότητα, την έκταση, την κλίμακα και το κόστος, γι 'αυτό εφαρμόζουμε το σωστό σύστημα για τους πελάτες σας.

 

Διαδικασία Αγορών

   Στο B2B, η διαδικασία αγοράς είναι πιο περίπλοκη. ομάδες λήψης αποφάσεων περιλαμβάνει μέλη από την τεχνική, επιχειρηματική, οικονομική και επιχειρησιακές υπηρεσίες, ανάλογα με το είδος της αγοράς. Το πρόσωπο επιλέγοντας ένα προϊόν μπορεί να μην έχουν την άδεια να αγοράσει ή να μην έχει την ευθύνη για τη λήψη της τελικής απόφασης αγοράς.Στους πελάτες μας δημιουργούμε μια παρόμοια ιστοσελίδα με βάση το σύστημα της επιχείρησης τους, Οι συναλλαγές B2B απαιτούν συνήθως ένα πιο σύνθετο επιχειρηματικό σύστημα. Το σύστημα θα είναι σε θέση να δέχεται παραγγελίες σε διάφορες μορφές, όπως e-mail, έγγραφα ή ηλεκτρονικές παραγγελίες. Θα ενσωματώσει την λήψη παραγγελιών με άλλα διοικητικά συστήματα, όπως τιμολόγηση, αρχεία πελατών και τη λογιστική.

 

Υποδομή B2B

   Σε ένα πιο προχωρημένο επίπεδο, πρέπει να  προβάλετε τις ομάδες των προϊόντων προσαρμοσμένα σε διαφορετικούς πελάτες. Το σύστημα της επιχείρησης θα επιλέξει τα κατάλληλα προϊόντα για να παρουσιάσει όταν ένας πελάτης συνδέεται με αυτό. Αυτό απλοποιεί τη διαδικασία για εταιρικούς πελάτες, καθώς δεν χρειάζεται να αναζητήσετε ένα πλήρη κατάλογο για να βρούν τα προϊόντα που θέλουν να αγοράσουν από εσάς.

Ιχνιλασιμότητα.

   Σχεδιάζουμε την ενσωματώσω στο σύστημα της επιχείρησής σας με τα συστήματα των προμηθευτών σας και των συνεργατών σας ώστε να μπορείτε να διαχειριστείτε την αγορά, αποθεματοποίηση και τη διανομή αποτελεσματικά.

 

Για δημιουργία προσφοράς ανάλογα με τις ανάγκες σας, επικοινωνήστε με έναν αρμόδιο συνεργάτη μας.

Οργάνωση Τμήματος Πωλήσεων

Οργάνωση Τμήματος Πωλήσεων

 

   Οι μικρές επιχειρήσεις συχνά οργανώνουν τις πωλήσεις τους και τις λειτουργίες μάρκετινγκ με διαφορετικό τρόπο από ό, τι οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις, βάζοντας περισσότερο έμφαση στις πωλήσεις μέχρι να διαθέτουν επαρκή κεφάλαια και προσωπικό για να ανυψώσει τη λειτουργία μάρκετινγκ. Η κατανόηση του τι ευθύνες ένα τμήμα πωλήσεων και μάρκετινγκ θα πρέπει να χειριστεί μέχρι να διαχωρίσετε πιο επίσημα αυτές τις περιοχές θα σας βοηθήσει να μεγιστοποιήσετε τους πόρους σας για να αυξήσει τις πωλήσεις και τα κέρδη σας.

 

Πωλήσεις εναντίον Marketing

   Στην επίσημη χρήση του, το μάρκετινγκ χρησιμεύει ως συνάρτηση ομπρέλα που διαχειρίζεται τη διαφήμιση, προωθητικές ενέργειες, τις δημόσιες σχέσεις και τις πωλήσεις. λειτουργίες μάρκετινγκ περιλαμβάνουν την έρευνα και την ανάπτυξη, την τιμολόγηση, τη διανομή, την εξυπηρέτηση των πελατών, τις πωλήσεις και τις επικοινωνίες. Στο στενό του μορφή, το τμήμα πωλήσεων συμβουλεύει το τμήμα μάρκετινγκ με βάση τα σχόλια της με τους πελάτες και να επικεντρώνεται σε επαφή με τον πελάτη για να οδηγήσει τις πωλήσεις. Το τμήμα μάρκετινγκ λέει το προσωπικό πωλήσεων τι πρέπει να τονίσω και τι εργαλεία πωλήσεων είναι να χρησιμοποιήσει.

 

Πωλήσεων και Marketing Division

   Επειδή πολλές μικρές επιχειρήσεις δεν έχουν την τεχνογνωσία - ή ακόμα και πρέπει - να ακολουθήσει μια κλασική στρατηγική μάρκετινγκ, ο διευθυντής πωλήσεων χειρίζεται τα καθήκοντα μάρκετινγκ, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του. Το τμήμα πωλήσεων παίρνει το προβάδισμα στον καθορισμό στρατηγικών και αποφασίζει ποιες επικοινωνίες μάρκετινγκ που χρειάζεται για να υποστηρίξει τις προσπάθειές του.

 

Ο καθορισμός του στόχου

   Το τμήμα πωλήσεων και marketing θέτει ατομικών ποσοστώσεων πωλήσεων ύφασμα, καθώς και το συνολικό στόχο της έντασης για την εταιρεία. Για την επίτευξη των στόχων πωλήσεων, δημιουργεί μπόνους και τις προμήθειες δομές. Το τμήμα χρησιμοποιεί παρελθόν στοιχεία για τις πωλήσεις και τις προβλέψεις των εμπειρογνωμόνων για να εκτιμήσει ποια προϊόντα θα πουλήσει πού και σε ποιες ποσότητες.

 

Προϊόντων, τιμολόγηση και Προγραμματισμού Διανομής

   Επειδή πωλήσεων και μάρκετινγκ περνούν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους μιλώντας απευθείας στους πελάτες, που καθοδηγούν την ανάπτυξη των προϊόντων και των υπηρεσιών. Συνιστούν την τροποποίηση ή την πτώση των προϊόντων ή υπηρεσιών ή την προσθήκη νέων στο μίγμα της εταιρείας, με βάση το τι θέλουν οι πελάτες. Ένα τμήμα πωλήσεων και μάρκετινγκ έχει την ευθύνη για τη λήψη αποφάσεων, όπου η εταιρεία θα πρέπει να πουλήσει και τι θα πρέπει να είναι οι τιμές της. Αυτό περιλαμβάνει επιλογή η οποία, ενδεχομένως, ενδιάμεσους, η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει, όπως χονδρέμποροι, διανομείς ή εμπόρους λιανικής πώλησης. Αυτό απαιτεί τη διαίρεση για την έρευνα όπου οι ανταγωνιστές της εταιρείας πώληση και όπου οι πελάτες της λένε ότι θέλουν να ψωνίσουν.

 

Εξυπηρέτηση πελατών

   Για να διατηρηθεί η πελατειακή βάση, οι πωλήσεις και το μάρκετινγκ του αναλαμβάνει την ευθύνη για τη διασφάλιση αγοραστές είναι ευχαριστημένοι, καθώς προσπαθούν να τους upsell. Η διαίρεση είναι ενεργή στην επικοινωνία με τους πελάτες με τις έρευνες και τις ειδικές προσφορές και αντιδρά στην προσπάθεια για την επίλυση τυχόν προβλημάτων που μπορεί να προκαλέσει η εταιρεία να χάσει τους πελάτες.

 

Προσφορές

   Η λέξη «προσφορές» καλύπτει ένα ευρύ φάσμα των πωλήσεων και τις προσπάθειες μάρκετινγκ, συμπεριλαμβανομένης της διαφήμισης, κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, δημόσιες σχέσεις, τις πωλήσεις, τη χορηγία περίπτωση, αιτία της εμπορίας, εκπτώσεις, προγράμματα πιστότητας, εκπτώσεις, το εμπόριο εμφανίσεις δείχνουν και τα κλαμπ του αγοραστή. Η ομάδα πωλήσεων και μάρκετινγκ αποφασίζει ποιες δημοσιεύσεις για να διαφημίσετε, το οποίο τηλεόραση, το ραδιόφωνο ή ιστοσελίδες είναι καλύτερο για την προώθηση των προϊόντων ή των υπηρεσιών της εταιρείας, και ό, τι αμφισβητεί, δώρα, εκπτώσεις ή άλλες μεθόδους μάρκετινγκ θα βοηθήσει να αυξήσει τις πωλήσεις.

Σχετικά

                

Η ΔίΚΕ προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών για τις επιχειρήσεις του Ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα.

Επαφές

Αθήνα, Αράχθου Ίλιον    : +30 211 1990266
Κόρινθος, Εξαμιλίων 32   : +30 27418 88049
Πάτρα, Αγία Τριάδα   : +30 2611 180072
Βουλγαρία, str. Vasil Mechkuevski 22  +359 24931371
 Κύπρος, Κάστορος 1 Λευκοσία   +357 99 40 1102 

Newsletter (Ενημερωτικό Δελτίο)

Εγγραφείτε στα τα νέα μας και θα λάβετε αποκλειστικές προσφορές και  εκπτώσεις. Ποτέ δεν θα λάβετε απó εμάς spam.
Please check your API key && chose list to subcribe from admin manager!
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok