Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας

Ένα νέο εντατικό επιχειρηματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα και τρεις νέοι υποστηρικτές συνθέτουν τη φετινή προσπάθεια. 

Ideatree

To Ideatree αφορά τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Καινοτομίας και Νεανικής Επιχειρηματικότητας που διοργανώνεται από το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης – Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. και έχει διεξαχθεί δύο συνεχόμενες χρονιές. Το ideatree στοχεύει να παρέχει τις κατάλληλες υποδομές και συνθήκες προκειμένου οι καλύτερες ιδέες να ανθίσουν και να γίνουν τελικά πραγματικές επιχειρήσεις.

Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών - ΕΒΕΑ 2015


   Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής προκηρύσσουν, τα Βραβεία ATHENS STARTUP AWARDS για Καινοτόμες Νεοφυείς Επιχειρήσεις. Με τα βραβεία αυτά το Ε.Β.Ε.Α. και η Περιφέρεια Αττικής, στο πλαίσιο των κοινών σκοπών τους για την προαγωγή της επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας, της εξωστρέφειας και της απασχόλησης, επιδιώκουν να ενισχύσουν το δημιουργικό πνεύμα και τις δεξιότητες που σχετίζονται με το επιχειρείν των νέων ανθρώπων και να ανταμείψουν τη συνεπή και συνεχή προσπάθειά τους με την οποία αποδεικνύουν ότι η οικονομική κρίση δε μπορεί και δεν πρέπει να αποτελέσει εμπόδιο στην επιχειρηματική ανάπτυξη.
    

John and Mary Pappajohn Business Plan Award

O διαγωνισμός επιχειρηματικού πλάνου του Anatolia School of Business (Business Plan Competition), χρηματοδοτούμενος από τον John Pappajohn, απευθύνεται σε νέους και νέες που ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση. Ο Διαγωνισμός προσφέρει 5 βραβεία των €4.000 στα 5 επιχειρηματικά πλάνα που θα αξιολογηθούν υψηλότερα από όσα θα κατατεθούν και θα παρουσιαστούν στον διαγωνισμό.

Χρηματοδότηση - Venture Fair

     Το Venture Fair πρόκειται για μια διοργάνωση όπου επιχειρήσεις έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τη δουλειά τους και τα σχέδια τους στο καλύτερο κοινό - τους πιθανούς επενδυτές. Σκόπό της διοργανωσης αυτής είναι να συνδέσει τους επιχειρηματίες με τους επενδυτές. Το Venture Fair ενώνει επενδυτές και άλλους επαγγελματίες από όλο τον κόσμο, με στόχο την παροχή χρηματοδότησης για εκκολαπτόμενους επιχειρηματίες.

Σελίδα 1 από 2

Σχετικά

                

Η ΔίΚΕ προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών για τις επιχειρήσεις του Ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα.

     

Newsletter (εγγραφή)

Please enable the javascript to submit this form

Επαφές

Αθήνα, Αράχθου Ίλιον    
:-+30-2111-990-266
Κόρινθος, Αδειμάντου 57Β 
:-+30-2741-021-057  
:-+30-2741-888-049 
Πάτρα, Αγία Τριάδα 
: +30 2611 180 072
Βουλγαρία, str. Vasil Mechkuevski 22
-+359-24-93-1371
 Κύπρος, Κάστορος 1 Λευκωσία
 +357 99 40 1102 
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.