Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών - ΕΒΕΑ 2015

Εκτύπωση


   Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής προκηρύσσουν, τα Βραβεία ATHENS STARTUP AWARDS για Καινοτόμες Νεοφυείς Επιχειρήσεις. Με τα βραβεία αυτά το Ε.Β.Ε.Α. και η Περιφέρεια Αττικής, στο πλαίσιο των κοινών σκοπών τους για την προαγωγή της επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας, της εξωστρέφειας και της απασχόλησης, επιδιώκουν να ενισχύσουν το δημιουργικό πνεύμα και τις δεξιότητες που σχετίζονται με το επιχειρείν των νέων ανθρώπων και να ανταμείψουν τη συνεπή και συνεχή προσπάθειά τους με την οποία αποδεικνύουν ότι η οικονομική κρίση δε μπορεί και δεν πρέπει να αποτελέσει εμπόδιο στην επιχειρηματική ανάπτυξη.
    

   Τα κριτήρια αξιολόγησης διακρίνονται σε τρεις (3) κύριες ομάδες:
• Επιχειρηματική Ιδέα, με ειδική βαρύτητα 40% 
• Επιχειρηματική Ομάδα, με ειδική βαρύτητα 30%, • Σχέδιο Αξιοποίησης Επιχειρηματικής Ιδέας, με ειδική βαρύτητα 30%,
Στις νεοφυείς επιχειρήσεις που θα διακριθούν θα απονεμηθούν τρία χρηματικά βραβεία που θα συνοδεύονται από τιμητικό πάπυρο. 


   Οι νεοφυείς επιχειρήσεις θα πρέπει να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την υποψηφιότητά τους, μέχρι και την Παρασκευή 7 Απριλίου 2017, στοwww.THEAthensincube.gr

υπεύθυνη κα Χ. Κουντουριώτη τηλ. 211-1036905, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
Η απονομή των βραβείων θα γίνει σε επίσημη τελετή.