+30 211 1990266 | +30 27410 21057 |  info@dike.gr  

  Υπηρεσίες Εισαγωγών - Εξαγωγών

  Εκθέσεις & ΒτΒ Συναντήσεις (Εσωτερικό)

  Εκθέσεις & ΒτΒ Συναντήσεις (Εσωτερικού)

   

  Εκθέσεις

     Η συμμετοχή σε Έκθεση είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους μάρκετινγκ για τις επιχειρήσεις. Την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο, με τους σημαντικότερους παραγωγούς και τους αγοραστές σε κάποια βιομηχανία ίδιου αντικειμένου. Είναι δύσκολο να βρεθεί μια τέτοια καλή ευκαιρία σε άλλες περιπτώσεις. Η συμμετοχή σε μια έκθεση μπορεί να φέρει αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την αγορά γρήγορα. Με τον τρόπο αυτό, οι επιχειρήσεις μπορούν να δείξουν τα προϊόντα τους στους πελάτες του εξωτερικού και ταυτόχρονα να νιώσετε την τάση των βιομηχανιών τους.

   

  Επιλογή της κατάλληλης έκθεσης

     Επιλέγουμε τις εκθέσεις που συμμετέχουν οι διάσημες επιχειρήσεις, διότι διάσημες και ισχυρές επιχειρήσεις έχουν μεγάλο σημείο συσπείρωσης. Όσο πιο διάσημη η έκθεση, τόσο περισσότεροι άνθρωποι θα πρέπει να προσελκύονται. Η δυνατότητα των συναλλαγών είναι χωρίς αμφιβολία μεγάλη. Αν και η αμοιβή μπορεί να είναι υψηλότερη από ό, τι κάποιες άγνωστες εκθέσεις, τα χρήματα που καταβάλλονται στις περίφημες εκθέσεις είναι οικονομικώς ανταποδοτικά.

   

  Σωστό χρόνο συμμετοχής.

     Κάθε είδος του προϊόντος έχει κύκλου ζωής της, που είναι να πει την περίοδο της γέννησης, ανάπτυξης, ωρίμανσης, πλήρη και ύφεσης. Σε γενικές γραμμές, κατά το στάδιο των προϊόντων γέννησης και ανάπτυξης, οι επιχειρήσεις μπορεί να πάρει δύο φορές το αποτέλεσμα με μισή προσπάθεια.

   

  Κατάλληλο μέρος για τη συμμετοχή.

     Ο βασικός σκοπός των εκθέσεων είναι η προώθηση των πωλήσεων των προϊόντων γι 'αυτό ελέγχουμε για την επιχείρηση ποιες  εκθέσεις  και τις γύρω περιοχές τους είναι αγορές-στόχοι. Μερικές φορές είναι απαραίτητο να έχουμε μια έρευνα αγοράς.

   

  Προετοιμασία για την έκθεση:

     Όταν αποφάσισε να συμμετάσχει κάποια έκθεση, οι επιχειρήσεις θα πρέπει να πάμε όλοι έξω. Πρόκειται για ένα σύνθετο έργο να προετοιμάσει μια έκθεση. Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που πρέπει να εξεταστούν και πάρα πολλή δουλειά να κάνουμε. Τα ακόλουθα βήματα δεν μπορεί να χαθεί.

  • Επιλογή των εκθεμάτων.
  • Τρόπος για να δείξει έκθεση.
  • Έκθεση προσωπικό.
  • Πρόσκληση των επισκεπτών.

   

     Ο καθένας ελπίζει ότι η έκθεση είναι γεμάτη από πρόσωπα, αλλά το σύνολο των εκθέσεων δεν είναι γεμάτη με ανθρώπους. Γι 'αυτό προσκαλούμε ορισμένους επισκέπτες συνειδητά. Με αποστολή των προσκλήσεων, με διαφημίσεις.

   

  ΒτΒ Συναντήσεις

   

     Business-to-business, είναι μια διαδικασία της πώλησης προϊόντων ή υπηρεσιών σε άλλες επιχειρήσεις. Τα επιχειρηματικά συστήματα που υποστηρίζουν B2B ή B2C επικοινωνιών, των συναλλαγών και τη διαχείριση των πωλήσεων διαφέρουν ως προς την πολυπλοκότητα, την έκταση, την κλίμακα και το κόστος, γι 'αυτό εφαρμόζουμε το σωστό σύστημα για τους πελάτες σας.

   

  Διαδικασία Αγορών

     Στο B2B, η διαδικασία αγοράς είναι πιο περίπλοκη. ομάδες λήψης αποφάσεων περιλαμβάνει μέλη από την τεχνική, επιχειρηματική, οικονομική και επιχειρησιακές υπηρεσίες, ανάλογα με το είδος της αγοράς. Το πρόσωπο επιλέγοντας ένα προϊόν μπορεί να μην έχουν την άδεια να αγοράσει ή να μην έχει την ευθύνη για τη λήψη της τελικής απόφασης αγοράς.Στους πελάτες μας δημιουργούμε μια παρόμοια ιστοσελίδα με βάση το σύστημα της επιχείρησης τους, Οι συναλλαγές B2B απαιτούν συνήθως ένα πιο σύνθετο επιχειρηματικό σύστημα. Το σύστημα θα είναι σε θέση να δέχεται παραγγελίες σε διάφορες μορφές, όπως e-mail, έγγραφα ή ηλεκτρονικές παραγγελίες. Θα ενσωματώσει την λήψη παραγγελιών με άλλα διοικητικά συστήματα, όπως τιμολόγηση, αρχεία πελατών και τη λογιστική.

   

  Υποδομή B2B

     Σε ένα πιο προχωρημένο επίπεδο, πρέπει να  προβάλετε τις ομάδες των προϊόντων προσαρμοσμένα σε διαφορετικούς πελάτες. Το σύστημα της επιχείρησης θα επιλέξει τα κατάλληλα προϊόντα για να παρουσιάσει όταν ένας πελάτης συνδέεται με αυτό. Αυτό απλοποιεί τη διαδικασία για εταιρικούς πελάτες, καθώς δεν χρειάζεται να αναζητήσετε ένα πλήρη κατάλογο για να βρούν τα προϊόντα που θέλουν να αγοράσουν από εσάς.

  Ιχνιλασιμότητα.

     Σχεδιάζουμε την ενσωματώσω στο σύστημα της επιχείρησής σας με τα συστήματα των προμηθευτών σας και των συνεργατών σας ώστε να μπορείτε να διαχειριστείτε την αγορά, αποθεματοποίηση και τη διανομή αποτελεσματικά.

   

  Για δημιουργία προσφοράς ανάλογα με τις ανάγκες σας, επικοινωνήστε με έναν αρμόδιο συνεργάτη μας.

  Σχετικά

                  

  Η ΔίΚΕ προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών για τις επιχειρήσεις του Ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα.

          

  Newsletter (εγγραφή)

  Input your email to subcribe my website!
  Please check your API key or chose list to subcribe from admin manager!

  Newsletter (εγγραφή)

  Please enable the javascript to submit this form

  Επαφές

  Αθήνα, Αράχθου Ίλιον    
  : +30 2111 990 266
  Κόρινθος, Αδειμάντου 57Β 
  : +30 2741 021 057  : +30 2741 888 049 
  Πάτρα, Αγία Τριάδα 
  : +30 2611 180 072
  Βουλγαρία, str. Vasil Mechkuevski 22
   +359 24 93 1371
   Κύπρος, Κάστορος 1 Λευκοσία
   +357 99 40 1102 

  Main Menu GR

  Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
  More information Ok