ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ MANTORING
ΟΙ Τέχνη του Mentoring προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από υπηρεσίες καθοδήγησης για την κάλυψη των αναγκών του οργανισμού σας


Work/Life Balance
Δεδομένου ότι η δουλειά μας είναι μέρος της ζωής μας, προσπαθούμε να απολαύσουμε μικρές καθημερινές απολαύσεις: 30' διάλειμμα, φρέσκα φρούτα και άφθονο καφέ. Τα πράγματα που μας κάνουν ευτυχισμένους και μας επιτρέπουν να επιστρέψουμε σπίτι με ένα χαμόγελο!
Workplace
Κάποιοι το αποκαλούν "γραφείο", κάποιοι άλλοι "εταιρεία". Για εμάς, ένας χώρος εργασίας είναι κάτι περισσότερο από ένα κτίριο: σημαίνει ένας όμορφος χώρος, άνετα γραφεία και άνετες καρέκλες, σωστός εξοπλισμός, γρήγορη σύνδεση, μεγάλα τραπέζια κουζίνας, ώστε να μπορούμε όλοι να τρώμε μαζί!The PeopleΠιστεύουμε ακράδαντα στη μοναδικότητα του καθενός μας. Όλοι έχουμε τα χαρακτηριστικά που μας διαφοροποιούν, αλλά ταυτόχρονα, μας κάνουν μέρος μιας ομάδας. Δύο από τις κύριες κινητήριες δυνάμεις μας στην ΔιΚΕ είναι το ομαδικό πνεύμα και η οικογενειακή αίσθηση που έχουμε δημιουργήσει μέσα στον χώρο εργασίας μας.Ideal Location

Ζούμε σε ένα μέρος που οι περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν για τις διακοπές τους - Ελλάδα! Το κλίμα, το εκπληκτικό φαγητό και ο ήρεμος ρυθμός των μικρών πόλεων βελτιώνουν το βιοτικό μας επίπεδο και αυξάνουν την παραγωγικότητα!

Come As You AreΠροτιμάτε ένα πουκάμισο και μια γραβάτα ή ένα σούπερ T-shirt; Υψηλά τακούνια ή σαγιονάρες; Ντυθείτε με τρόπο που σας αρέσει και ελάτε στο γραφείο με ένα μεγάλο χαμόγελο! Δεν θα μπορούσαμε να ενδιαφέρθουμε λιγότερο για τον κώδικα ενδυμασίας, αρκεί να αισθάνεστε όμορφα στα ρούχα σας!
Activities

Μας αρέσει να περνάμε μαζί, ακόμα κι αν είναι εκτός χώρου γραφείων! Εκδρομές πεζοπορίας, παιχνίδια ομαδικά και φυσικά το περίφημο ΔιΚΕ Beach Party είναι μόνο λίγες από τις επιπλέον δραστηριότητες μας!

Image