+30 211 1990266 | +30 27410 21057 |  info@dike.gr  

  Social Media Marketing

  Image
  Image
  Image

  Διότι η παρουσία σας στα social media δεν αποτελεί πλέον πολυτέλεια, αλλά απαραίτητη στρατηγική κίνηση. Αξιοποιήστε το Social Media Marketing, τραβήξτε την προσοχή του αγοραστικού κοινού και χτίστε μία μοναδική σχέση εμπιστοσύνης και αλληλεπίδρασης με τους πελάτες. Στην DiKE.gr σας εξασφαλίζουμε μία ελκυστική και συνεπή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ακολουθώντας εύστοχες social media marketing τακτικές.

   

   

  Image

   

  Το πρώτο βήμα για τον σχεδιασμό μίας επιτυχημένης social media στρατηγικής είναι η κατανόηση των στόχων σας. Κατόπιν, αναλύοντας την αγορά όπου δραστηριοποιείστε, καθώς και τη social media παρουσία των ανταγωνιστών σας, χαράζουμε την καταλληλότερη στρατηγική για τις δικές σας ανάγκες. Επιδιώκοντας τη μέγιστη προβολή σας, επιλέγουμε τα ιδανικά κοινωνικά δίκτυα για εσάς, σχεδιάζοντας τις αντίστοιχες προωθητικές ενέργειες.


  Δημιουργούμε τις επαγγελματικές σελίδες σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που προτιμά το κοινό σας, προσαρμόζοντας το social media προφίλ σας στα χαρακτηριστικά της γενικότερης εταιρικής εικόνας σας. Διαμορφώνουμε το content και την αισθητική των δημόσιων profiles σας με τρόπο που αναδεικνύει το brand σας, αυξάνοντας το brand awareness σας και εγείροντας το ενδιαφέρον νέων υποψήφιων πελατών.
  Image
  Social Media Posts & Contests
  Διαχειριζόμαστε τα social media accounts σας, αναρτώντας με την ιδανική συχνότητα περιεχόμενο έξυπνο, έγκυρο, ενδιαφέρον και απόλυτα ταιριαστό με το επιχειρηματικό ύφος σας. Δημοσιεύουμε ελκυστικά social posts, απαντάμε σε θετικά ή αρνητικά reviews, ανταποκρινόμαστε άμεσα στα αιτήματα των χρηστών και διοργανώνουμε πρωτότυπους διαγωνισμούς, απογειώνοντας την επισκεψιμότητα και το engagement rate σας.
  Social Media Ad Campaigns
  Υλοποιούμε καλοσχεδιασμένες social media ad καμπάνιες, λανσάροντας διαφημίσεις που εξάπτουν την περιέργεια και προσελκύουν τα clicks & likes των χρηστών. Εμπλουτίζουμε τις διαφημιστικές εκστρατείες σας με εμπνευσμένο λεκτικό και δημιουργικό περιεχόμενο και, παράλληλα, χρησιμοποιούμε αξιόπιστα εργαλεία και πρακτικές, όπως το split testing, ώστε να καταλήξουμε στις αποδοτικότερες διαφημίσεις για την επιχείρησή σας.

  Image
   
  Παρακολουθούμε καθημερινά την επιχειρηματική διαδρομή σας στον χώρο των social media, εξετάζοντας τον βαθμό και το είδος αλληλεπίδρασης με το κοινό, τις προτιμήσεις των χρηστών, τις αντιδράσεις των ακολούθων σας σε κάθε τύπο ανάρτησης, καθώς και την απήχηση των social media ad campaigns σας. Κύριος σκοπός μας; Η αντιλαμβανόμενη αξία του brand σας να ανταποκρίνεται πλήρως στις δικές σας προσδοκίες.

  Email Marketing

  Αφού κατηγοριοποιήσουμε τους subscribers σας και αποκρυπτογραφήσουμε το προφίλ τους, επιδιώκουμε μία πιο προσωπική επικοινωνία μαζί τους, μέσω αυστηρά στοχευμένων μηνυμάτων. Υπηρετώντας τις αρχές του Personalized Customer Experience, αποστέλλουμε στο inbox των πελατών σας εξατομικευμένο περιεχόμενο, αξιοποιώντας τα προσωπικά στοιχεία τους - όπως το όνομά τους - και ενισχύοντας το αίσθημα οικειότητας μεταξύ σας.

  Σχετικά

                  

  Η ΔίΚΕ προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών για τις επιχειρήσεις του Ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα.

          

  Newsletter (εγγραφή)

  Input your email to subcribe my website!
  Please check your API key or chose list to subcribe from admin manager!

  Newsletter (εγγραφή)

  Please enable the javascript to submit this form

  Επαφές

  Αθήνα, Αράχθου Ίλιον    
  : +30 2111 990 266
  Κόρινθος, Αδειμάντου 57Β 
  : +30 2741 021 057  : +30 2741 888 049 
  Πάτρα, Αγία Τριάδα 
  : +30 2611 180 072
  Βουλγαρία, str. Vasil Mechkuevski 22
   +359 24 93 1371
   Κύπρος, Κάστορος 1 Λευκοσία
   +357 99 40 1102 

  Main Menu GR

  Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
  More information Ok