Η διαφορά με τις άλλες εταιρίες είναι ότι:

α) η καριέρα σας ξεκινάει ως υπάλληλος και στις περισσότερες περιπτώσεις παραμένει σε αυτή την μορφή

β) μπαίνετε σε ένα εργασιακό περιβάλλον που φαινομενικά είναι "ασφαλές" και "σίγουρο", αλλά οι αθέμιτοι ανταγωνισμοί είναι συχνοί και από παντού.

γ) σε περίπτωση "οικειοθελούς αποχώρησης" ή "απόλυσής" σας δεν έχετε επωφεληθεί "πολλαπλασιαστικά" οφέλη αλλά έχετε κερδίσει "αθριστικά" (όπως είναι ο μισθός). Η πιθανότητα να πάρετε στην επόμενη εργασία σας τον ίδιο ή παραπάνω μισθό είναι μηδαμινή .Έχετε κερδίσει μόνο ελάχιστη εργασιακή εμπειρία και τις περισσότερες φορές σε έναν πολύ εξειδικευμένο τομέα που σπάνια φαίνεται χρήσιμος σε επόμενη εργασιακή σας απασχόληση.

β) σας δίνουν μικρό μισθό και το περισσότερο μέρος πηγαίνει στην κρατική ασφάλιση. Από την οποία έχει αποδειχθεί οτι είναι σε μεγάλο βαθμό αβέβαιο, τι θα έχετε ως περίθαλψη αλλά και το ποιο βασικό ως σύνταξη.

γ) δεν τους ενδιαφέρει να γίνεται οξυδερκείς, διότι αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να γίνεται αυτόνομοι εντός της παρούσας εργασίας, και αργότερα να αποκτήσετε την δική σας εταιρία.

δ) αν θέλουμε να κατονομάσουμε ένα μειονέκτημα με την σύναψη της μεταξύ μας συνεργασίας είναι ότι θα κοπιάσετε νοητικά (πρώτα) πολύ περισσότερο από τις άλλες εργασίες.

Σας βάζουμε στην λογική να σκέφτεστε, δράτε και προβληματίζεστε ως ελεύθεροι επιχειρηματίες. Όλα τα παραπάνω αν μη τι άλλο, αναμφίβολα σας κάνουν άτρωτους στον επαγγελματικό τομέα ακόμα και αν σταματήσει η συνεργασία μας 

Image