Γιατί να επενδύσετε στο

Email Marketing;

Για να επικοινωνείτε στοχευμένα και συστηματικά με τους πελάτες σας. Χάρη στο Email Marketing, διευρύνετε το πελατολόγιό σας, υπενθυμίζετε την παρουσία σας στο κοινό και ενδυναμώνετε σημαντικά το customer engagement. Στην DiKE.gr , σχεδιάζουμε για εσάς άκρως επιτυχημένες Email Marketing Campaigns, χρησιμοποιώντας καινοτόμο περιεχόμενο και αναλύοντας διεξοδικά τα στατιστικά δεδομένα που συλλέγουμε κάθε φορά.

Image

Newsletter Campaigns

Υλοποιούμε δημιουργικά Newsletter Campaigns, εκτελώντας κάθε επιμέρους στάδιο: από τον γραφιστικό σχεδιασμό και τη δημιουργία ελκυστικού λεκτικού περιεχομένου έως και την τελική αποστολή. Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες του κοινού σας, το τροφοδοτούμε με κάθε νέο που επιθυμεί να λαμβάνει από εσάς, όπως τα τελευταία άρθρα σας ή τις πιο hot προσφορές σας, εστιάζοντας στην ανάλυση των αποτελεσμάτων της εκάστοτε καμπάνιας.
Automated Email Marketing
Αναλαμβάνουμε την αποστολή automated emails, αξιοποιώντας στο έπακρο μία από τις πιο αξιόπιστες πηγές lead generation. Επικοινωνούμε αυτοματοποιημένα με το κοινό σας σε κάθε σημαντική ενέργεια που πραγματοποιεί σχετικά με εσάς - όπως, όταν εγγράφεται στην υπηρεσία σας ή όταν εγκαταλείπει γεμάτο το καλάθι αγορών στο e-shop σας. Με πολύ χαμηλό κόστος, επιτυγχάνουμε τη διαφοροποιημένη επικοινωνία με το πελατολόγιό σας.
Image
Personalized Emails
Αφού κατηγοριοποιήσουμε τους subscribers σας και αποκρυπτογραφήσουμε το προφίλ τους, επιδιώκουμε μία πιο προσωπική επικοινωνία μαζί τους, μέσω αυστηρά στοχευμένων μηνυμάτων. Υπηρετώντας τις αρχές του Personalized Customer Experience, αποστέλλουμε στο inbox των πελατών σας εξατομικευμένο περιεχόμενο, αξιοποιώντας τα προσωπικά στοιχεία τους - όπως το όνομά τους - και ενισχύοντας το αίσθημα οικειότητας μεταξύ σας.
Re-Engagement Emails
Στοχεύουμε στη διατήρηση ή ενδυνάμωση της αφοσίωσης των ήδη εγγεγραμμένων users, αποστέλλοντας εμπνευσμένα και πρωτότυπα emails σε επιλεγμένες λίστες των subscribers σας - κυρίως, στους μη ενεργούς χρήστες. Συνδυάζοντας high-value content και γοητευτικό σχεδιαστικό, παρακινούμε τους πελάτες να επιστρέψουν μετά από καιρό απουσίας στο website σας ή να επαναλάβουν μια αγορά σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Image
Email Optimization
Εφαρμόζουμε κάθε Email Optimization τεχνική που οδηγεί στη μεγιστοποίηση του email open rate. Εστιάζουμε στην καταλληλότητα της χρονικής στιγμής και συχνότητας των αποστολών, στο responsive email design, καθώς και στην προστασία από χαρακτηρισμούς “spam”. Παράλληλα, πραγματοποιούμε δοκιμαστικούς ελέγχους, δίνουμε έμφαση στο κείμενο προεπισκόπησης και βελτιστοποιούμε τα CTA buttons μέσω A/B testing.

Σχετικά

                

Η ΔίΚΕ προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών για τις επιχειρήσεις του Ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα.

     

Newsletter (εγγραφή)

Please enable the javascript to submit this form

Επαφές

Αθήνα, Αράχθου Ίλιον    
:-+30-2111-990-266
Κόρινθος, Αδειμάντου 57Β 
:-+30-2741-021-057  
:-+30-2741-888-049 
Πάτρα, Αγία Τριάδα 
: +30 2611 180 072
Βουλγαρία, str. Vasil Mechkuevski 22
-+359-24-93-1371
 Κύπρος, Κάστορος 1 Λευκωσία
 +357 99 40 1102 
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.