ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ BRAND MANAGEMENT

ΤΟ BRAND MANAGEMENT είναι η ανάπτυξη της αντίληψης της μάρκας στην αγορά. Η οικοδόμηση μιας θετικής σχέσης με την αγορά-στόχο είναι ζωτικής σημασίας για τη διαχείριση του Brand της εταιρίας σας.

 

Περιλαμβάνει όμως επίσης όλες τις πτυχές της σύνδεσης εμπορικού σήματος του πελάτη και τη σχέση με τη διαδικασία αγοράς. Αυτό περιλαμβάνει απτά στοιχεία του Brand μιας εταιρίας.

 

Μαζί θα ξεκινήσουμε λοιπόν χτίζουμε ή να ανοικοδομήσουμε και να βελτιώουμε την επωνυμία σας.

Οι Υπηρεσίες μας

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

Ο σχεδιασμός και η οργάνωση των πωλήσεων περιλαμβάνει ανάλυση σε τρία βασικά επίπεδα - στρατηγικό (strategic), τακτικό (tactical), και λειτουργικό (operational) με σκοπό την αύξηση της ανταγωνιστικότητας της επιχείρησης. Αναλύουμε και εξειδικεύουμε μακροπρόθεσμους στρατηγικούς στόχους σε μεσοβραχυπρόθεσμα σχέδια δράσης, τα οποία είναι σύμφωνα με την επιδιωκόμενη ανάπτυξη της επιχείρησης.

ΔΑΝΕΙΑ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ - ΜΙΚΡΟΠΙΣΤΩΣΕΙΣ

Εξασφαλίζουμε Ιδιωτικές Χρηματοδωτίσεις και Δάνεια Τραπεζών για όλα τα μεγάθη επιχειρήσεων.

  

Πολύ μικρές επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες, ιδιώτες, ΚΑΛΟ (Φορείς Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας) κλπ, οι οποίες δεν έχουν πρόσβαση στον τραπεζικό τομέα για άντληση κεφαλαίων. Για πιστώσεις μέχρι 25.000 ευρώ χωρίς εγγυήσεις και υποθήκες για κάλυψη κεφαλαίου κίνησης ή επενδυτικών αναγκών ή leasing εξοπλισμό ή εγγυήσεις μέχρι το ποσό των 25.000 για λήψη δανείων από άλλα ιδρύματα. 

HELLENIC GOURMET STORE

Το HGStr.gr είναι "ΔΩΡΕΑΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΕΙΟΥ"

  

Ο στόχος είναι αρκετά απλός: "Να είναι το κύριο διαδικτυακό κέντρο εμπορίου της Ελλάδας, όπου θα συναντηθεί: εισαγωγείς, χονδρέμποροι, έμποροι λιανικής και πελάτες - ελληνικοί παραγωγοί / προϊόντα - Οργανισμοί Δημόσιου Εμπορίου και Βιομηχανίας - Υπηρεσίες Εμπορίου & Βιομηχανίας."

  

Image

Σχετικά

                

Η ΔίΚΕ προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών για τις επιχειρήσεις του Ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα.

     

Newsletter (εγγραφή)

Please enable the javascript to submit this form

Επαφές

Αθήνα, Αράχθου Ίλιον    
:-+30-2111-990-266
Κόρινθος, Αδειμάντου 57Β 
:-+30-2741-021-057  
:-+30-2741-888-049 
Πάτρα, Αγία Τριάδα 
: +30 2611 180 072
Βουλγαρία, str. Vasil Mechkuevski 22
-+359-24-93-1371
 Κύπρος, Κάστορος 1 Λευκωσία
 +357 99 40 1102 
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.