ΣΥΝ-ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Χρησιμοποιώντας το δικό σας σκάφος όταν θέλετε και έχετε χρόνο, αυτός είναι ο στόχος. Θέλετε να απολαύσετε αρκετές εβδομάδες τις οικογενειακές σας διακοπές ή να έχετε βραχυπρόθεσμες επιχειρηματικές συναντήσεις; Αυτό είναι εύκολο, εφόσον υπάρχουν σαφείς κανόνες χρήσης που εξασφαλίζουν ευέλικτη πρόσβαση στο Yacht.

Η εταιρεία μας εγγυάται τη διαθεσιμότητα του σκάφους για κάθε ιδιοκτήτη σε κάθε εποχή. Επιπλέον, οι συνιδιοκτήτες που έχουν διαφορετικά ενδιαφέροντα για την προέλευση, την ηλικία και τα ενδιαφέροντα συντονίζονται προσεκτικά και συνδυάζονται για να αποφευχθεί η υπερπήδηση του ημερολογίου των διακοπών.

 

Υπηρεσίες Yachting + Ναυτιλιακά

ΜΕΣΙΤΕΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ YACHT

Έχουμε δυναμική σε όλο το εύρος του Yachting . Διαθέτουμε τις επαφές, την εμπειρία, τους πόρους και το μάρκετινγκ για να βάλουμε τους πελάτες μας στην πιο ανταγωνιστική θέση.

Είμαστε από τους πιό δυνατούς dealmaker, όπου η αξία είναι το πιο σημαντικό εμπόρευμα.

 

SUPER YACHT MANAGEMENT

Η καλή διαχείριση είναι το κλειδί για Yachting χωρίς άγχος. Είτε αγοράζοντας, κτίζοντας, επανατοποθετώντας είτε ναυλώνοντας, εμείς φροντίζουμε για κάθε λεπτομέρεια της λειτουργίας ενός σκάφους. Η ευημερία του πληρώματός σας, η φροντίδα του γιοτ σας, η προστασία της επένδυσής σας - έχουμε όλη την εμπειρία, τις δυνατότητες και τις επαφές που θα χρειαστείτε ποτέ.

Η ομάδα διαχείρισης της ΔιΚΕ και το ευρύτερο δίκτυο εξυπηρέτησης προσφέρει στους πελάτες της πλήρη διεθνή κάλυψη 24/7.
ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ αιτήσεις, εκτός ωρών γραφείου, παρακαλώ καλέστε το +3 (0) 697 3480 465