Accessibility Tools

 • Content scaling 100%
 • Font size 100%
 • Line height 100%
 • Letter spacing 100%
+30 2111 990 266 | +30 2741 888 049  | info@dike.gr
Σύνδεση

Εγγραφή        
     

Κατασκευή Web SitesE-shopΔιαδικτυακών Εφαρμογών

Για εμάς στην DiKe.gr η σχεδίαση κάθε Web Site, η δημιουργία ενός e-shop και γενικότερα οποιοδήποτε project αναλαμβάνουμε, από την κατασκευή ιστοσελίδας μέχρι και τις ιδιαίτερες εφαρμογές, αποτελεί για εμάς μοναδική πρόκληση, όπως μοναδική είναι για εσάς η επιχείρηση σας και οι ανάγκες της στο χώρο του Internet Marketing. Η σωστή σχεδίαση ενός Web Site ή ενός e-shop αποτελεί το πρώτο βήμα και ίσως το πιο σημαντικό, ώστε να προβάλλετε σωστά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας στον κόσμο του Διαδικτυακού Μάρκετινγκ.

Web DesignΨηφιακός Σχεδιασμός

Το πιο σημαντικό στο Web Design, δεν είναι τα χρώματα και οι εικόνες στην ιστοσελίδα μας. Είναι να παρακολουθούμε τις νέες τάσεις και τις εξελίξεις του, έτσι ώστε να έχουμε πάντα μια δυναμική ιστοσελίδα επίκαιρη και σωστά σχεδιασμένη για τον χρήστη – επισκέπτη. Η δημιουργία ενός site δεν θα γίνεται μόνο για την επιχείρηση αλλά και για τους πελάτες της. 

Image

Φυσικά, ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας μας ή του e-shop μας, πρέπει να είναι σε Responsive Web Design, ώστε να εμφανίζεται σωστά σε όλες τις συσκευές: PC, Laptop, Tablet, Smart Phone, Smart TV. Φυσικά όλες αυτές τις τεχνικές, τις εφαρμόζουμε στην Dike.gr με σκοπό, την καλύτερη παρουσία μιας επιχείρησης στο χώρο του Digital Marketing. Η DiKE αναλαμβάνει θέματα λογοτύπου και branding. 

Web DevelopmentΑνάπτυξη διαδικτύου

To Web Development, αποτελεί την επομένη φάση από την σχεδίαση, στην δημιουργία της ιστοσελίδας σας. Στην DiKE.gr, κατασκευάζουμε την ιστοσελίδα ή το e-shop σας, βάσει των αναγκών της επιχείρησης σας, χρησιμοποιώντας πρακτικές που μας εξασφαλίζουν ασφάλεια/αξιοπιστία στην χρήση, διαφοροποίηση και χρηστικότητα.

Επειδή για τον επαγγελματία και ο χρόνος είναι χρήμα, στην Dike.gr φροντίζουμε στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα (e-shop) ή για την δημιουργία μιας ιστοσελίδας να χρησιμοποιούμε CMS (Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου), όπου μπορείτε εύκολα και γρήγορα, να αλλάζετε προϊόντα, φωτογραφίες, κείμενα, στοιχεία πελάτων χωρίς καθόλου χαμένο χρόνο.

Image

Web ContentΨηφιακό Περιεχόμενο

Το περιεχόμενο είναι ο Βασιλιάς! Το περιεχόμενο είναι ο λόγος για τον οποίο έρχονται οι επισκέπτες στις σελίδες που έχετε δημιουργήσει στο διαδίκτυο. Δυστυχώς, πολλοί σχεδιαστές και προγραμματιστές στην δημιουργία ιστοσελίδων, το ξεχνούν αυτό πάνω στη βιασύνη τους να σχεδιάσουν μία όμορφη ιστοσελίδα ή μία με την καλύτερη δυνατότητα αλληλεπίδρασης ή με τον καλύτερο σχεδιασμό.

Image
Στην DiKE Αναλαμβάνουμε Την Δημιουργία Web Content Μιας Ιστοσελίδας Ή Ενός E-shop Που Περιλαμβάνει :

 • Φωτογραφίες
 • Video
 • Banners
 • Συγγραφή κειμένου
 • Συγγραφή επιστημονικού κειμένου
 • «Γέμισμα» με προϊόντα σε ένα e-shop
 • Bloging

User ExperienceΕμπειρία Χρήστη

Το UX (γνωστό και ως User Experience) είναι ουσιαστικά ο τελικός σκοπός ενός site ή ενός e-shop. Είναι η συνολική εμπειρία του χρήστη όταν επισκέπτεται ένα site ή e-shop . Μια εμπειρία, η οποία είναι πολυσύνθετη και εξαρτάται από πληθώρα παραγόντων, κυριότερος εκ των οποίων είναι σαφώς η Χρηστικότητα (Usability). Όπως προαναφέρθηκε, το UX είναι πολυσύνθετο.

Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή, καθώς οι συνθήκες είναι διαφορετικές, όπως και το προϊόν/υπηρεσία, το Target Group, κλπ. Επομένως η εμπειρία και η ευρηματικότητα σε συνδυασμό με τη τεχνογνωσία, σχηματίζει μια στρατηγική η οποία να είναι η καταλληλότερη για την κάθε περίπτωση ξεχωριστά και η οποία, εάν εφαρμοστεί ορθά, αυξάνει ραγδαία τις πιθανότητες ενός πιο θετικού UX και ως εκ τούτου, της επιτυχίας συνολικά.

Η διαδικτυακή επιχειρηματικότητα, όπως θα έχετε διαπιστώσει τα τελευταία χρόνια, γνωρίζει τεράστια άνθιση. Αυτό σημαίνει ότι ο ανταγωνισμός στο διαδίκτυο ολοένα και πυκνώνει. Επομένως, αυτό που πραγματικά κάνει τη διαφορά στη διαμόρφωση στρατηγικού ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος είναι το θετικό UX.

Image

To θετικό UX απορρέει κυρίως από το βαθμό ποιότητας και αποδοχής της Χρηστικότητας (Usability). Για να φτάσουμε στο στάδιο ενός επιτυχημένου «Usability» πρέπει:

 • Να βελτιώσουμε και κατόπιν να συντηρήσουμε σε θετικό πρόσημο το Βrand Ιmage και Αwareness
 • Να αυξήσουμε τα Conversion Rates
 • Να ελαχιστοποιήσουμε τα κόστη εξυπηρέτησης πελατών χωρίς όμως να ρισκάρουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας (customer support quality of services)
 • Ο απώτερος σκοπός είναι να πετύχουμε συνδυαστικά Brand Awareness – Brand Image – Brand Perception που με τη σειρά τους θα οδηγήσουν σε Customer Satisfaction & Loyalty.

Usability - Ευχρηστία

Η λέξη «Usability» είναι μια από εκείνες τις “μαγικές” λέξεις που ονειρεύεται ο κάθε διαχειριστής ιστοσελίδας ή e-shop για να την συνδέσει με τη δομή του δημιουργήματός του.

Στη “γλώσσα” του Διαδικτύου, η λέξη “Usability” σημαίνει Χρηστικότητα και περιγράφει μια σειρά από κανόνες, οι οποίοι μετατρέπουν τις ιστοσελίδες σε εύχρηστες, κατανοητές και ενστικτώδεις.

 
Image

Ο όρος «Usability» είναι ουσιαστικά αναπόσπαστο κομμάτι του κλάδου που ασχολείται με τη βελτιστοποίηση ιστοσελίδων συνδυάζοντας με τον καλύτερο τρόπο, γνώσεις και τεχνικές από διαφορετικούς τομείς, όπως π.χ. Web Design, News Feed, Positive Image, HCI (Human Computer Interaction), Digital Marketing, κ.α. Εν ολίγοις, το «Usability» παίζει καίριο ρόλο στην συνολική εικόνα ενός site ή ενός e-shop, που σημαίνει και ανάλογη κερδοφορία ή ζημία, αναλόγως του σχεδιασμού και της εφαρμογής του. 

User Interface

Το κύριο χαρακτηριστικό του User Interface Design, είναι να δώσει σημασία στη συνολική εμπειρία που απολαμβάνει ο χρήστης κατά την πλοήγηση του σε μια ιστοσελίδα. Πρέπει να λάβουμε υπόψη μας, ότι δεν θέλουμε να εντυπωσιάσουμε απλά ένα χρήστη, αλλά να τον οδηγήσουμε στο στόχο μας. Την μελέτη του κοινού που απευθυνόμαστε, πρέπει να τη λάβουμε σοβαρά υπόψη.

Στο User Interface Design χρησιμοποιούμε το κείμενο, την εικόνα, το video, το call to action, για να γίνουμε κατανοητοί στο χρήστη.Ο χρήστης που επισκέπτεται την ιστοσελίδα μας, δεν έχει συναίσθημα και έχει την δυνατότητα με ένα κλικ να την εγκαταλείψει. Άρα, πρέπει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να του προκαλέσουμε την προσοχή, το ενδιαφέρον, την απόφαση και την ενέργεια.

Image

Γιατί πρέπει να αποκτήσετεΙστοσελιδαsite

Στατιστικά δεδομένα που δείχνουν πραγματικά τα οφέλει της Εταιρικής Ιστοσελίδας

Αύξηση της αξιοπιστίας και του image της εταιρείας σας

+42%

Καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών με παροχή αναλυτικού υλικού

+15%

Επίσκεψη από ενδιαφερόμενους πελάτες και ενημέρωσή τους, για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας, εκτός ωραρίου καταστημάτων

29%

Αύξηση τζίρου μετά την απόκτηση του eshop

+37%

Μια σύγχρονη ιστοσελίδα, δείχνει μια σύγχρονη επιχείρηση!

100%

Γιατί πρέπει να αποκτήσετεe-Κατάστημαeshop

Στατιστικά δεδομένα που δείχνουν πραγματικά την τάση των παραδοσιακών καταστημάτων να έχουν οπωσδήποτε και e-shop.

Αύξηση τζίρου μετά την απόκτηση του eshop

+37%

Σταθερή αύξηση πωλήσεων ετησίως στο eshop

+9%

Νέοι πελάτες στο φυσικό κατάστημα ετησίως

+21%

Αγορές εκτός ωραρίου καταστημάτων στο eshop

24%

Αποτροπή πώλησης με "πίστωση"

95%

Γιατί πρέπει να αποκτήσετεΙστοσελιδαsite

Στατιστικά δεδομένα που δείχνουν πραγματικά τα οφέλει της Εταιρικής Ιστοσελίδας

Αύξηση της αξιοπιστίας και του image της εταιρείας σας

+42%

Καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών με παροχή αναλυτικού υλικού

+15%

Επίσκεψη από ενδιαφερόμενους πελάτες και ενημέρωσή τους, για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας, εκτός ωραρίου καταστημάτων

29%

Αύξηση τζίρου μετά την απόκτηση του eshop

+37%

Μια σύγχρονη ιστοσελίδα, δείχνει μια σύγχρονη επιχείρηση!

100%

Γιατί πρέπει να αποκτήσετεe-Κατάστημαeshop

Στατιστικά δεδομένα που δείχνουν πραγματικά την τάση των παραδοσιακών καταστημάτων να έχουν οπωσδήποτε και e-shop.

Αύξηση τζίρου μετά την απόκτηση του eshop

+37%

Σταθερή αύξηση πωλήσεων ετησίως στο eshop

+9%

Νέοι πελάτες στο φυσικό κατάστημα ετησίως

+21%

Αγορές εκτός ωραρίου καταστημάτων στο eshop

24%

Κατασκευή Ιδιαίτερων Εφαρμογών

Image
Δείτε τις Ιδιαίτερες ηλεκτρονικές Υπηρεσίες που κατασκευάζουμαι.
Πάρτε μια ιδέα για τις περισσότερες απο τις ιδιέταιρές κατασκευές που χρησιμοποιούνται
στο διαδίκτυο στις ημέρες μας και διαλέξτε ποια θέλετε να προσαρμόσουμε στις ανάγκες σας

Βρείτε το όνομα που θα ταιρίαξει τέλεια στο εγχείριμά σας!

Image

Διαχείριση SEO    SEO=Βελτιστοποίηση Μηχανών Αναζήτησης

01. SEO Ανάλυση & Έλεγχος
02. Διαφήμιση από τα Συναφής
03. Προώθηση Social Media

Web Hosting

Elastic Web Hosting
Speed & Security Optimized

Στη DiKE.gr σας παρέχουμε Web Hosting σε αξιόπιστους και ασφαλείς Servers, εξασφαλίζοντας την αποφυγή κακόβουλων πράξεων στην ιστοσελίδα σας. Η σωστή επιλογή ενός Web Server είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για την σώστη, αξιόπιστη και γρήγορη λειτουργία και το Hosting στους συγχρονους Server μας, εξασφαλίζει υψηλή ταχύτητα απόκρισης. 

Image

Αναλαμβάνουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο φιλοξενίας, προσφέροντας:

 • Προστασία των e-mails,
 • Προστασία του server από spam,
 • Προστασία του server από Malware,
 • Προστασία του server με firewall και
 • Προστασία κατά της brute force επιθέσεως

Υπηρεσίες Web Hosting προσεκτικά βελτιστοποιημένες, με έμφαση στο υψηλό uptime, την ταχύτητα, την ασφάλεια και την extreme υποστήριξη.

Plesk
Onyx

- Το Plesk panel είναι το καλύτερο εργαλείο διαχείρισης κάθε τύπου web hosting (shared, semi-dedicated, reseller, VPS και dedicated server). Απλοποιεί και εμπλουτίζει τη διαχείριση (ρυθμίσεις FTP, e-mail, DNS, αρχεία/βάσεις δεδομένων, στατιστικά/logs) και την ασφάλεια του domain σου.
- Mπορεί να διαχειριστεί αυτόνομα τo domain, τα email, το website και το eshop του μέσα από ένα εύκολο και χρηστικό πίνακα ελέγχου που παρέχει το Plesk Onyx.

ADVANCED
SECURITY

- Σε όλα τα sites παρέχεται ένα stack ασπίδων προστασίας από DDoS Attacks, Intrusion Detection, Malware Detection & Honeypots. Όλες οι υποδομές και οι υπηρεσίες μας παρακολουθούνται live 24/7 από το τεχνικό μας τμήμα.
- Για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια, γίνεται καθημερινό backup όλων των αρχείων και των βάσεων δεδομένων, σε απομακρυσμένους servers.

Email
Protection

- Τα emails περνάνε από πολλαπλούς μηχανισμούς AI φίλτρων που ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο, ώστε το inbox σου να είναι πάντα καθαρό από spam, malware, phishing, ransomware και ιούς.
- Τα emails σου αποστέλονται με μεγάλη ταχύτητα και αδιάλειπτα, με τις υπηρεσίες blacklist protection, email policies enforcement & 3rd level monitoring που είναι ενεργοποιημένες σε όλους τους email servers μας.

WordPress / Drupal / Joomla / Magento

Aπό τις πιο δημοφιλείς open-source πλατφόρμες που υπήρχουν για την πλειοψηφία των περιπτώσεων Small & Medium Business (SMB). Οι καλύτερες open-source πλατφόρμες για την κατασκευή site και e-shop.
Οι open-source πλατφόρμες παρέχουν υποστηρικτικά συστήματα όπως οι hosted πλατφόρμες, είναι σημαντικό να πούμε για το τεράστιο community από developers και συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, οι οποίοι παρέχουν τεχνική υποστήριξη σε όσους χρησιμοποιούν αυτές τις πλατφόρμες.

Σχετικά

                

Η ΔίΚΕ προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών για τις επιχειρήσεις του Ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα.

 

Επικοινωνία

Newsletter, κάντε Εγγραφή

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε προσφορές και ενημερώσεις!!
 • Πελάτες
 • Εργαλεία
 • Κόλλιας Δημήτρης
  Customer Support

  Hey there I am here to help, so let me know whats up and I will be happy to find a solution.

  Start Chat with

  No Internet Connection
  No Internet Connection