Επενδυτικές λύσεις

Κατανοούμε τις μικρές επιχειρήσεις και τους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς


Παρόλο που είμαστε μια εταιρεία άμεσης χρηματοδότησης, δημιουργήσαμε οι ίδιοι μικρές επιχειρήσεις και εργαζόμαστε καθημερινά με μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Δεν είμαστε από το παραδοσιακό τραπεζικό σύστημα, έτσι καταλαβαίνουμε μικρότερες επιχειρήσεις όπως κανένας άλλος.


 

Μια εταιρεία Α+ στην οποία μπορείτε να εμπιστευτείτε


Έχουμε βαθμολογία "A +" από το Better Business Bureau και οι κριτικές μας είναι 5 αστέρια. Γνωρίζουμε ότι ο χρόνος σας είναι εξαιρετικά πολύτιμος, γι 'αυτό πιστεύουμε σθεναρά ότι δεν χάνουμε το χρόνο σας και ότι η χρηματοδότηση σας δρομολογείται γρήγορα.

Μια γρήγορη και εύκολη διαδικασία


Χωρίς να συμπληρώσετε πολλά έγγραφα, μπορούμε να σας δώσουμε μια καλές επενδυτικές λύσεις και στη συνέχεια αν θέλετε να προχωρήσετε στην αίτηση δανισμού, η υπόλοιπη διαδικασία είναι γρήγορη και απλή.
 


Παραβιάζοντας τα πρότυπα έγκρισης


Εγκρίνουμε πολλές επιχειρήσεις και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που σκέφτηκαν ότι δεν θα μπορούσαν ποτέ να πάρουν χρηματοδότηση, επειδή ακούμε τις δυνατότητες της κάθε επιχειρηματικής ανάγκης. Εξετάζουμε τμήματα της επιχείρησής σας, που άλλοι δεν μπορούν να σας δώσουν μια "εγκεκριμένη" απάντηση.

 

Φίλοι, οικογένεια και ανόητοι Οι φίλοι και τα μέλη της οικογένειάς σας μπορεί να θέλουν να υποστηρίξουν την χρηματοδότηση της επιχείρησης σας ή…
Η «χρηματοδότηση από το πλήθος» (“crowdfunding”, ή διαδικτυακή μικροχρηματοδότηση) είναι μια παλιά ιδέα, που εν μέρει βασίζεται σε συνδρομητικά επιχειρηματικά μοντέλα τα…
Χρήματα από Αγάπη vs Έξυπνο χρήμα Οι μικρές νεοσύστατες εταιρείες αναζητούν πάντα πολλά υποσχόμενη οικονομική στήριξη. 
Τα κεφάλαια επιχειρηματικών συμμετοχών (venture capital) ή καινοτόμα κεφάλαια ή κεφάλαια επιχειρηματικού κινδύνου 
Η άντληση κεφαλαίων μέσω ιδιωτικών επενδυτικών συμμετοχών αναφέρεται σε επιχειρήσεις που ψάχνουν να αντλήσουν κεφάλαια από επενδυτές.