Επενδυτικές λύσεις

Κατανοούμε τις μικρές επιχειρήσεις και τους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς


Παρόλο που είμαστε μια εταιρεία άμεσης χρηματοδότησης, δημιουργήσαμε οι ίδιοι μικρές επιχειρήσεις και εργαζόμαστε καθημερινά με μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Δεν είμαστε από το παραδοσιακό τραπεζικό σύστημα, έτσι καταλαβαίνουμε μικρότερες επιχειρήσεις όπως κανένας άλλος.


 

Μια εταιρεία Α+ στην οποία μπορείτε να εμπιστευτείτε


Έχουμε βαθμολογία "A +" από το Better Business Bureau και οι κριτικές μας είναι 5 αστέρια. Γνωρίζουμε ότι ο χρόνος σας είναι εξαιρετικά πολύτιμος, γι 'αυτό πιστεύουμε σθεναρά ότι δεν χάνουμε το χρόνο σας και ότι η χρηματοδότηση σας δρομολογείται γρήγορα.

Μια γρήγορη και εύκολη διαδικασία


Χωρίς να συμπληρώσετε πολλά έγγραφα, μπορούμε να σας δώσουμε μια καλές επενδυτικές λύσεις και στη συνέχεια αν θέλετε να προχωρήσετε στην αίτηση δανισμού, η υπόλοιπη διαδικασία είναι γρήγορη και απλή.
 


Παραβιάζοντας τα πρότυπα έγκρισης


Εγκρίνουμε πολλές επιχειρήσεις και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που σκέφτηκαν ότι δεν θα μπορούσαν ποτέ να πάρουν χρηματοδότηση, επειδή ακούμε τις δυνατότητες της κάθε επιχειρηματικής ανάγκης. Εξετάζουμε τμήματα της επιχείρησής σας, που άλλοι δεν μπορούν να σας δώσουν μια "εγκεκριμένη" απάντηση.

 

Φίλοι, οικογένεια και ανόητοι Οι φίλοι και τα μέλη της οικογένειάς σας μπορεί να θέλουν να υποστηρίξουν την χρηματοδότηση της επιχείρησης σας ή…
Η «χρηματοδότηση από το πλήθος» (“crowdfunding”, ή διαδικτυακή μικροχρηματοδότηση) είναι μια παλιά ιδέα, που εν μέρει βασίζεται σε συνδρομητικά επιχειρηματικά μοντέλα τα…
Χρήματα από Αγάπη vs Έξυπνο χρήμα Οι μικρές νεοσύστατες εταιρείες αναζητούν πάντα πολλά υποσχόμενη οικονομική στήριξη. 
Τα κεφάλαια επιχειρηματικών συμμετοχών (venture capital) ή καινοτόμα κεφάλαια ή κεφάλαια επιχειρηματικού κινδύνου 
Η άντληση κεφαλαίων μέσω ιδιωτικών επενδυτικών συμμετοχών αναφέρεται σε επιχειρήσεις που ψάχνουν να αντλήσουν κεφάλαια από επενδυτές. 

Σχετικά

                

Η ΔίΚΕ προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών για τις επιχειρήσεις του Ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα.

     

Newsletter (εγγραφή)

Please enable the javascript to submit this form

Επαφές

Αθήνα, Αράχθου Ίλιον    
:-+30-2111-990-266
Κόρινθος, Αδειμάντου 57Β 
:-+30-2741-021-057  
:-+30-2741-888-049 
Πάτρα, Αγία Τριάδα 
: +30 2611 180 072
Βουλγαρία, str. Vasil Mechkuevski 22
-+359-24-93-1371
 Κύπρος, Κάστορος 1 Λευκωσία
 +357 99 40 1102 
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.