Γιατί να επενδύσετε στο

Social Media Marketing;

Διότι η παρουσία σας στα social media δεν αποτελεί πλέον πολυτέλεια, αλλά απαραίτητη στρατηγική κίνηση. Αξιοποιήστε το Social Media Marketing, τραβήξτε την προσοχή του αγοραστικού κοινού και χτίστε μία μοναδική σχέση εμπιστοσύνης και αλληλεπίδρασης με τους πελάτες. Στην DiKE.gr σας εξασφαλίζουμε μία ελκυστική και συνεπή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ακολουθώντας εύστοχες social media marketing τακτικές.

Image

Social Media Marketing Strategy

Το πρώτο βήμα για τον σχεδιασμό μίας επιτυχημένης social media στρατηγικής είναι η κατανόηση των στόχων σας. Κατόπιν, αναλύοντας την αγορά όπου δραστηριοποιείστε, καθώς και τη social media παρουσία των ανταγωνιστών σας, χαράζουμε την καταλληλότερη στρατηγική για τις δικές σας ανάγκες. Επιδιώκοντας τη μέγιστη προβολή σας, επιλέγουμε τα ιδανικά κοινωνικά δίκτυα για εσάς, σχεδιάζοντας τις αντίστοιχες προωθητικές ενέργειες.

Social Media Profile
Δημιουργούμε τις επαγγελματικές σελίδες σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που προτιμά το κοινό σας, προσαρμόζοντας το social media προφίλ σας στα χαρακτηριστικά της γενικότερης εταιρικής εικόνας σας. Διαμορφώνουμε το content και την αισθητική των δημόσιων profiles σας με τρόπο που αναδεικνύει το brand σας, αυξάνοντας το brand awareness σας και εγείροντας το ενδιαφέρον νέων υποψήφιων πελατών.
Image
Social Media Posts & Contests
Διαχειριζόμαστε τα social media accounts σας, αναρτώντας με την ιδανική συχνότητα περιεχόμενο έξυπνο, έγκυρο, ενδιαφέρον και απόλυτα ταιριαστό με το επιχειρηματικό ύφος σας. Δημοσιεύουμε ελκυστικά social posts, απαντάμε σε θετικά ή αρνητικά reviews, ανταποκρινόμαστε άμεσα στα αιτήματα των χρηστών και διοργανώνουμε πρωτότυπους διαγωνισμούς, απογειώνοντας την επισκεψιμότητα και το engagement rate σας.
Social Media Ad Campaigns
Υλοποιούμε καλοσχεδιασμένες social media ad καμπάνιες, λανσάροντας διαφημίσεις που εξάπτουν την περιέργεια και προσελκύουν τα clicks & likes των χρηστών. Εμπλουτίζουμε τις διαφημιστικές εκστρατείες σας με εμπνευσμένο λεκτικό και δημιουργικό περιεχόμενο και, παράλληλα, χρησιμοποιούμε αξιόπιστα εργαλεία και πρακτικές, όπως το split testing, ώστε να καταλήξουμε στις αποδοτικότερες διαφημίσεις για την επιχείρησή σας.
Image
Social Media Monitoring
Παρακολουθούμε καθημερινά την επιχειρηματική διαδρομή σας στον χώρο των social media, εξετάζοντας τον βαθμό και το είδος αλληλεπίδρασης με το κοινό, τις προτιμήσεις των χρηστών, τις αντιδράσεις των ακολούθων σας σε κάθε τύπο ανάρτησης, καθώς και την απήχηση των social media ad campaigns σας. Κύριος σκοπός μας; Η αντιλαμβανόμενη αξία του brand σας να ανταποκρίνεται πλήρως στις δικές σας προσδοκίες.