info@dike.gr 
+30 211 1990266  |  +30 27418 88049

Κατασκευή Ιστοσελίδων

 

8+2 λόγοι που χρειάζεστε Ιστοσελίδα

 

•     Μια σύγχρονη ιστοσελίδα, δείχνει μια σύγχρονη επιχείρηση!

•     Έχοντας ιστοσελίδα, αυξάνεται η αξιοπιστία και το image της εταιρίας

•     Η κατασκευή ιστοσελίδας αυξάνει την φήμη, μόνημα

•     Ανοιχτή επιχείρηση 24ώρες / 7ημέρες χωρίς έξοδα

•     Έχετε ιστοσελίδα? Έχετε μόνιμη, χωρίς κόστος, διαφήμιση στο Internet!

•     Δημιουργείται ζήτηση και από άλλες περιοχές, εύκολη προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών σας

•     Καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών με πλήρη παροχή υλικού, FaQ για λιγότερο χρόνο απασχόλησής σας

•     Καλύτερη παροχή των υπηρεσιών σας στους κοντινούς συνεργάτες σας

 

+1 Γιατί να φτιάξω ιστοσελίδα αφού έχω σελίδα στο Facebook? Είναι καλό να έχετε μια εταιρική σελίδα στο Facebook, αλλά δεν έχετε τις τόσες δυνατότητες που κερδίζεται από μια ιστοσελίδα. Η καλύτερη επιλογή από την άποψη του Marketing είναι να υπάρχουν και οι δυο ειδών σελίδες συνδεδεμένες.

+2 Γιατί να φτιάξω ιστοσελίδα αφού έχω Blog? Η σωστά σχεδιασμένη και λειτουργική Ιστοσελίδα είναι η Εταιρική σας ταυτότητα. Το Blog το προτείνουμε και εμείς στους πελάτες μας, όμως λειτουργεί συμπληρωματικά σε μια επιχείρηση.

 

Υπηρεσίες υλοποίησης ιστοσελίδων

Πιστεύουμε ότι κάθε σελίδα είναι τόσο μοναδική όσο και η ίδια η επιχείρηση, που επιδιώκει ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Η ΔίΚΕ προσφέρει τεχνολογικές δυνατότητες που μπορούν να δημιουργήσουν την ιστοσελίδα που χρειάζεστε. Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από ένα πλήθος λύσεων, αυτές που είναι ιδανικές στις δικές σας ιδιαιτερότητες με ολοκληρωμένη τεχνική εξυπηρέτηση.

 

Δυναμικές ιστοσελίδες

Διαθέτουν ενσωματωμένο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου που σας επιτρέπει την εύκολη και άμεση μεταβολή. Δεν απαιτούνται ειδικές γνώσεις ή ειδικά προγράμματα επεξεργασίας κειμένων, για την διαχείρισή του.

 

Responsive ιστοσελίδες 

Τεχνολογία κατασκευής ιστοσελίδων από τεχνικές, που επιτρέπουν στην ιστοσελίδα σας την προσαρμογή σας σε κάθε διάσταση και προσανατολισμό οθόνης.

Mini web sites Υπηρεσία παρουσίασης με τρόπο άμεσο, ενός νέου προϊόντος ή υπηρεσίας. Για στοχευμένη προώθηση και ταχύτατη προβολή στο κοινό που θέλετε. Πολλαπλά οφέλη συνδικάζοντάς τη με υπηρεσίες διαφήμισης.

 

Ανανέωση ιστοσελίδων 

Ότι μέχρι πέρσι σας ικανοποιούσε, σήμερα δείχνει ξεπερασμένο. Στο διαδίκτυο οι τεχνολογίες μεταβάλλονται πολύ γρήγορα. Βελτιώστε την εικόνα της επιχείρησης σας έναντι του ανταγωνισμού, ανανεώνοντας την ιστοσελίδας σας.

 

Mobile Ιστοσελίδες

Αν η ιστοσελίδα σας εμφανίζεται σε κινητό τηλέφωνο, αυτό δεν σημαίνει ότι έχετε και Mobile Website. Είναι μια υπηρεσία παρόμοια με την ανάπτυξη μιας ιστοσελίδας με την διαφορά ότι σχεδιάζετε για χρήση σε κινητά τηλέφωνα.

 

Ενημερωτικό Portal 

Κερδίστε επισκεψιμότητα με σωστή ενημέρωση και πρωτότυπο εικαστικό. Έχετε μια πρωτότυπη ιδέα,  κάντε την πράξη. Επιλέξτε το κοινό που επιθυμείτε, και κερδίστε παρέχοντας Υπηρεσίες Διαφήμισης.

 

Υποστήριξη ιστοσελίδων

Παρέχουμε υποστήριξη και μετά την ολοκλήρωση του έργου μας. Δημιουργήσαμε για αυτόν το σκοπό «Υπηρεσίες Υποστήριξης Ιστοσελίδων», οι οποίες σας προσφέρουν επαρκή υποστήριξη σε κάθε σας βήμα.

 

Σύστημα διαχείρισης ιστοσελίδων 

Content management System ή Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου, είναι μία διαδικτυακή εφαρμογή που σας παρέχουμε. Σας επιτρέπει την OnLine τροποποίηση του περιεχομένου της άμεσα και δυναμικά. Χρήσιμο εργαλείο σε περιπτώσεις όπου η ιστοσελίδα σας θα πρέπει να ενημερώνεται συχνά.

 

Λογισμικό ανοικτού κώδικα 

Για την κατασκευή ιστοσελίδων χρησιμοποιούμε λογισμικό ανοικτού κώδικα Open source cms. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει καμία δέσμευση δικαιωμάτων στο τελικό έργο, τα οποίο ανήκει στον πελάτη. Στην πράξη όλος ο κώδικας που είναι εγκατεστημένος στην ιστοσελίδα, είναι στη διάθεση του πελάτη.

 

Ιστοσελίδα για ΑΜΕΑ (WCAG 2.0) 

Η Κοινοπραξία για τον Παγκόσμιο Ιστό W3C προσδιορίζει τη συμμόρφωση με τις οδηγίες για την προσβασιμότητα του περιεχομένου στο internet σε τρία επίπεδα: Α, ΑΑ και ΑΑΑ ανάλογα με το ποιοι ορισμοί ελέγχου ικανοποιούνται και την προτεραιότητα αυτών.

Το πρότυπο WCAG 2.0 είναι το πρότυπο εκείνο το οποίο θα κάνει την ιστοσελίδα σας προσβάσιμη από ΑΜΕΑ και το οποίο επιδοτείται από διάφορα προγράμματα ΕΣΠΑ.

Εφαρμόστε τώρα στην ήδη υπάρχουσα ιστοσελίδα σας το πρότυπο WCAG 2.0 για ιστοσελίδες ή κάντε τώρα μία νέα κατασκευή ιστοσελίδας με WCAG 2.0!

 

9 Λόγοι για να μας επιλέξετε

 

1. Σχεδιάζουμε ιστοσελίδες που φέρνουν αποτέλεσμα

Όταν κάνεις κάτι που αγαπάς επιτυχημένα και κατ’ επανάληψη τότε γίνεσαι καλός σε αυτό.

Έτσι στη ΔίΚΕ, έχοντας αρκετή εμπειρία στον σχεδιασμό και κατασκευή ιστοσελίδων, έχουμε μάθει να φτιάχνουμε online επιχειρήσεις όχι απλά ιστοσελίδες.

Είτε πρόκειται για νέες επιχειρήσεις ή μεγάλες εδραιωμένες εταιρείες, εφαρμόζουμε πάντα την ίδια αρχή: Πάθος για δημιουργία που φέρνει αποτέλεσμα.

Χαράσσουμε την πορεία σας στο internet χάρη στο υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας των συνεργατών μας.

Η απόδειξη των όσων λέμε είναι οι πελάτες μας, ρωτήστε τους ελεύθερα!

 

2. Δημιουργούμε ιστοσελίδες με Custom Design

Σίγουρα θα έχετε δει sites που σας εντυπωσιάζουν από την πρώτη στιγμή. Έχετε αναρωτηθεί γιατί συμβαίνει αυτό;

Ο λόγος είναι γιατί ο σχεδιασμός τους είναι ιδιαίτερα ελκυστικό για τον επισκέπτη.

Στη ΔίΚΕ, σχεδιάζουμε μοναδικά templates μαγνητίζοντας το βλέμμα του επισκέπτη από το 1ο δευτερόλεπτο.

συνδυάζουμε την καλαισθησία με τις καινοτόμες τεχνολογίες δίνοντας ένα μοναδικό - πρωτότυπο αποτέλεσμα.

Φτιάχνουμε ιστοσελίδες στα μέτρα σας που φέρνουν εγγυημένα αποτελέσματα.

 

3. Σχεδιάζουμε Responsive ιστοσελίδες για κινητά και tablet

Σύμφωνα με ερευνά της comScore, περίπου 75% των ενηλίκων συνδέεται στο Internet χρησιμοποιώντας desktop + mobile πλατφόρμες, ποσοστό που ήταν στο 68% το 2014.

Στη ΔίΚΕ, σχεδιάζουμε responsive για εσάς από το 2012, είμαστε από τις πρώτες εταιρείες στο χώρο που δώσαμε προτεραιότητα στις τεχνικές του responsive web design και του mobile first web design.

 

4. "Στήνουμε ιστοσελίδες στα μέτρα σας"

Στη ΔίΚΕ «βασίζουμε» τις εφαρμογές μας σε συστήματα ανοιχτού λογισμικού και πιο συγκεκριμένα σε Jooml, Drupal και Wordpress τα οποία κατατάσσονται στα πιο ευέλικτα συστήματα διαχείρισης περιεχόμενου στον κόσμο, έχοντας λάβει την εμπιστοσύνη του Λευκού οίκου, του μουσείου του Λούβρου, της General Electric, της TESLA, TED και περισσότερων από 1.150.000 sites παγκοσμίως.

Είναι επεκτάσιμα, σταθερά και ασφαλή, διαθέτουν εύχρηστο χειρισμό από τον ιδιοκτήτη και είναι φιλικά προς τις μηχανές αναζήτησης. Στη ΔίΚΕ δεν είμαστε της φιλοσοφίας «1 για όλα», επιλέγουμε τα πιο κατάλληλα μέσα, frameworks και CMS, με βάση τις ανάγκες σας.

 

5. Παρέχουμε εύχρηστο backoffice για την διαχείριση των ιστοσελίδων μας

Με 1 ώρα μόνο εκπαίδευση, η διαχείριση της ιστοσελίδας γίνεται εύκολη διαδικασία, χάρη στα κορυφαία συστήματα «διαχείρισης περιεχομένου» στα οποίο βασίζονται οι ιστοσελίδες που δημιουργούμε.

Όπου και αν βρίσκεστε μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο «διαχειριστικό περιβάλλον» της ιστοσελίδας σας και να κάνετε στην κυριολεξία ότι θέλετε με λίγες και απλές κινήσεις. Το μόνο που χρειάζεστε είναι σύνδεση στο internet και τα υπόλοιπα γίνονται κυριολεκτικά παιχνίδι.

 

6. Βελτιστοποιούμε τις ιστοσελίδες μας στις μηχανές αναζήτησης

Τι νόημα θα είχε μια ιστοσελίδα αν δεν μπορεί κανείς να τη βρει;

Για το λόγο αυτό βελτιστοποιούμε τις ιστοσελίδες μας ώστε να εμφανίζονται στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης όσο το δυνατόν από τις πρώτες.

Το ξέρετε ότι μπορούμε σε διάστημα 2 εβδομάδων να κάνουμε ορατή την ιστοσελίδα σας στις μηχανές αναζήτησης;

 

7. Εφαρμόζουμε τεχνικές για γρηγορότερο φόρτωμα

Γνωρίζετε ότι Google έχει μετρήσει την καθυστέρηση πάνω από την οποία ο χρήστης εγκαταλείπει την ιστοσελίδα λόγω καθυστέρηση φόρτωσης. Το  e-bay αυξάνει τα έσοδά του κατά 1% για κάθε 1/10 του δευτερολέπτου βελτίωσης της ταχύτητας του site του;

Το ξέρετε ότι το 50% των επισκεπτών ενός site εγκαταλείπουν αμέσως όταν αργεί να φορτώσει ;

Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που οι αξιόπιστοι «datacenter Servers» μας είναι στην Ελλάδα

Στη ΔίΚΕ φροντίζουμε σημαντικά στην ταχύτητα ανταπόκρισης των ιστοσελίδων μας. Χρησιμοποιούμε προχωρημένες τεχνικές (resize images, caching, cdn, κ.ά) για να μειώνουμε στο βέλτιστο τον χρόνο φόρτωσης των site που κατασκευάζουμε.

 

8. Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις υποστήριξης

Μας αρέσει να χτίζουμε συνεργασίες με τους πελάτες μας, για αυτό είμαστε εδώ όταν μας χρειάζονται.

Παρέχουμε άμεση τεχνική υποστήριξη, συμβουλεύουμε και κατευθύνουμε για ενίσχυση του branding, ενημερώνουμε για νέες τεχνολογίες και τάσεις, κ.ά.

 

9. Φιλοξενούμε τις ιστοσελίδες μας σε dedicated server

Η εμπιστοσύνη των πελατών μας είναι επένδυση για εμας.  Φιλοξενούμε τις ιστοσελίδες μας σε dedicated server τελευταίας γενιάς. Παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες φιλοξενίας σε αξιόπιστα datacenter.

Φροντίζουμε καθημερινά για την αδιάλειπτη λειτουργία των ιστοσελίδων μας, την ασφάλεια και αποθήκευση των δεδομένων σε ξεχωριστό server, την υποστήριξη των πελατών μας, κ.ά

 

 Με πάνω από 100 ηλεκτρονικές σελίδες στο ενεργητικό μας έχουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία να δημιουργήσουμε και το δικό σας ηλεκτρονικό τόπο παρουσίασης της εταιρίας σας.

Διαθέτουμε την πληρέστερη εφαρμογή ηλεκτρονικών σελίδων με ολοκληρωμένη σειρά από modules. Είμαστε έτοιμοι να εξυπηρετήσουμε κάθε σας ανάγκη. Μαζί μας μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η επένδυσή σας θα αποδώσει.

 

 

Όλα σε διαφάνεια 

Στην εταιρία μας δεν θα υπάρξουν επιπλέον κόστη μεταγενέστερα.

Όλα συμπεριλαμβάνονται στην προσφορά που θα σας στείλουμε και εγγυόμαστε για την διαφάνεια των χρεώσεών και των κινήσεών μας.

 

Για δημιουργία προσφοράς ανάλογα με τις ανάγκες σας, επικοινωνήστε με έναν αρμόδιο συνεργάτη μας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « SEO (Βελτιστοποίηση Mηχανών Aναζήτησης)
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια

Σχετικά

                

Η ΔίΚΕ προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών για τις επιχειρήσεις του Ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα.

Επαφές

Αθήνα, Αράχθου Ίλιον    : +30 211 1990266
Κόρινθος, Εξαμιλίων 32   : +30 27418 88049
Πάτρα, Αγία Τριάδα   : +30 2611 180072
Βουλγαρία, str. Vasil Mechkuevski 22  +359 24931371
 Κύπρος, Κάστορος 1 Λευκοσία   +357 99 40 1102 

Newsletter (Ενημερωτικό Δελτίο)

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok