Βρείτε το όνομα που θα ταιρίαξει τέλεια στο εγχείριμά σας!

Image

Social Media Marketing

Image
Image
Image

Διότι η παρουσία σας στα social media δεν αποτελεί πλέον πολυτέλεια, αλλά απαραίτητη στρατηγική κίνηση. Αξιοποιήστε το Social Media Marketing, τραβήξτε την προσοχή του αγοραστικού κοινού και χτίστε μία μοναδική σχέση εμπιστοσύνης και αλληλεπίδρασης με τους πελάτες. Στην DiKE.gr σας εξασφαλίζουμε μία ελκυστική και συνεπή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ακολουθώντας εύστοχες social media marketing τακτικές.

 

 

Image

 

Το πρώτο βήμα για τον σχεδιασμό μίας επιτυχημένης social media στρατηγικής είναι η κατανόηση των στόχων σας. Κατόπιν, αναλύοντας την αγορά όπου δραστηριοποιείστε, καθώς και τη social media παρουσία των ανταγωνιστών σας, χαράζουμε την καταλληλότερη στρατηγική για τις δικές σας ανάγκες. Επιδιώκοντας τη μέγιστη προβολή σας, επιλέγουμε τα ιδανικά κοινωνικά δίκτυα για εσάς, σχεδιάζοντας τις αντίστοιχες προωθητικές ενέργειες.


Δημιουργούμε τις επαγγελματικές σελίδες σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που προτιμά το κοινό σας, προσαρμόζοντας το social media προφίλ σας στα χαρακτηριστικά της γενικότερης εταιρικής εικόνας σας. Διαμορφώνουμε το content και την αισθητική των δημόσιων profiles σας με τρόπο που αναδεικνύει το brand σας, αυξάνοντας το brand awareness σας και εγείροντας το ενδιαφέρον νέων υποψήφιων πελατών.
Image
Social Media Posts & Contests
Διαχειριζόμαστε τα social media accounts σας, αναρτώντας με την ιδανική συχνότητα περιεχόμενο έξυπνο, έγκυρο, ενδιαφέρον και απόλυτα ταιριαστό με το επιχειρηματικό ύφος σας. Δημοσιεύουμε ελκυστικά social posts, απαντάμε σε θετικά ή αρνητικά reviews, ανταποκρινόμαστε άμεσα στα αιτήματα των χρηστών και διοργανώνουμε πρωτότυπους διαγωνισμούς, απογειώνοντας την επισκεψιμότητα και το engagement rate σας.
Social Media Ad Campaigns
Υλοποιούμε καλοσχεδιασμένες social media ad καμπάνιες, λανσάροντας διαφημίσεις που εξάπτουν την περιέργεια και προσελκύουν τα clicks & likes των χρηστών. Εμπλουτίζουμε τις διαφημιστικές εκστρατείες σας με εμπνευσμένο λεκτικό και δημιουργικό περιεχόμενο και, παράλληλα, χρησιμοποιούμε αξιόπιστα εργαλεία και πρακτικές, όπως το split testing, ώστε να καταλήξουμε στις αποδοτικότερες διαφημίσεις για την επιχείρησή σας.

Image
 
Παρακολουθούμε καθημερινά την επιχειρηματική διαδρομή σας στον χώρο των social media, εξετάζοντας τον βαθμό και το είδος αλληλεπίδρασης με το κοινό, τις προτιμήσεις των χρηστών, τις αντιδράσεις των ακολούθων σας σε κάθε τύπο ανάρτησης, καθώς και την απήχηση των social media ad campaigns σας. Κύριος σκοπός μας; Η αντιλαμβανόμενη αξία του brand σας να ανταποκρίνεται πλήρως στις δικές σας προσδοκίες.

Γιατί πρέπει να αποκτήσετεΙστοσελιδαsite

Στατιστικά δεδομένα που δείχνουν πραγματικά τα οφέλει της Εταιρικής Ιστοσελίδας

Αύξηση της αξιοπιστίας και του image της εταιρείας σας

+42%

Καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών με παροχή αναλυτικού υλικού

+15%

Επίσκεψη από ενδιαφερόμενους πελάτες και ενημέρωσή τους, για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας, εκτός ωραρίου καταστημάτων

29%

Αύξηση τζίρου μετά την απόκτηση του eshop

+37%

Μια σύγχρονη ιστοσελίδα, δείχνει μια σύγχρονη επιχείρηση!

100%

Γιατί πρέπει να αποκτήσετεe-Κατάστημαeshop

Στατιστικά δεδομένα που δείχνουν πραγματικά την τάση των παραδοσιακών καταστημάτων να έχουν οπωσδήποτε και e-shop.

Αύξηση τζίρου μετά την απόκτηση του eshop

+37%

Σταθερή αύξηση πωλήσεων ετησίως στο eshop

+9%

Νέοι πελάτες στο φυσικό κατάστημα ετησίως

+21%

Αγορές εκτός ωραρίου καταστημάτων στο eshop

24%

Κατασκευή Ιδιαίτερων Εφαρμογών

Δείτε τις Ιδιαίτερες ηλεκτρονικές Υπηρεσίες που κατασκευάζουμαι.
Πάρτε μια ιδέα για τις περισσότερες απο τις ιδιέταιρές κατασκευές που χρησιμοποιούνται
στο διαδίκτυο στις ημέρες μας και διαλέξτε ποια θέλετε να προσαρμόσουμε στις ανάγκες σας

Διαχείριση SEO    SEO=Βελτιστοποίηση Μηχανών Αναζήτησης

01. SEO Ανάλυση & Έλεγχος
02. Διαφήμιση από τα Συναφής
03. Προώθηση Social Media

ΔΩΡΕΑΝ ελέγχου του ιστότοπού σας, για την δυναμικότητά του στο SEO!

     Δεν χρειάζεστε πλέον ειδικό αναλυτή για να σας πει την κατάσταση του site σας.
Ακολουθήστε την πρόταση που παρέχεται από το D-SEO-health και
κάντε τον ιστότοπό σας πιο φιλικό προς το SEO.

Το D-SEO-health θα αναλύσει όλες τις μετρήσεις του ιστότοπού σας.
Όχι μόνο 1 ή 2 αλλά 65 μετρήσεις.

Image

Elastic Web Hosting
Speed & Security Optimized

Υπηρεσίες Web Hosting προσεκτικά βελτιστοποιημένες, με έμφαση στο υψηλό uptime, την ταχύτητα, την ασφάλεια και την extreme υποστήριξη.

Plesk
Onyx

- Το Plesk panel είναι το καλύτερο εργαλείο διαχείρισης κάθε τύπου web hosting (shared, semi-dedicated, reseller, VPS και dedicated server). Απλοποιεί και εμπλουτίζει τη διαχείριση (ρυθμίσεις FTP, e-mail, DNS, αρχεία/βάσεις δεδομένων, στατιστικά/logs) και την ασφάλεια του domain σου.
- Mπορεί να διαχειριστεί αυτόνομα τo domain, τα email, το website και το eshop του μέσα από ένα εύκολο και χρηστικό πίνακα ελέγχου που παρέχει το Plesk Onyx.

ADVANCED
SECURITY

- Σε όλα τα sites παρέχεται ένα stack ασπίδων προστασίας από DDoS Attacks, Intrusion Detection, Malware Detection & Honeypots. Όλες οι υποδομές και οι υπηρεσίες μας παρακολουθούνται live 24/7 από το τεχνικό μας τμήμα.
- Για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια, γίνεται καθημερινό backup όλων των αρχείων και των βάσεων δεδομένων, σε απομακρυσμένους servers.

Email
Protection

- Τα emails περνάνε από πολλαπλούς μηχανισμούς AI φίλτρων που ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο, ώστε το inbox σου να είναι πάντα καθαρό από spam, malware, phishing, ransomware και ιούς.
- Τα emails σου αποστέλονται με μεγάλη ταχύτητα και αδιάλειπτα, με τις υπηρεσίες blacklist protection, email policies enforcement & 3rd level monitoring που είναι ενεργοποιημένες σε όλους τους email servers μας.

WordPress / Drupal / Joomla / Magento

Aπό τις πιο δημοφιλείς open-source πλατφόρμες που υπήρχουν για την πλειοψηφία των περιπτώσεων Small & Medium Business (SMB). Οι καλύτερες open-source πλατφόρμες για την κατασκευή site και e-shop.
Οι open-source πλατφόρμες παρέχουν υποστηρικτικά συστήματα όπως οι hosted πλατφόρμες, είναι σημαντικό να πούμε για το τεράστιο community από developers και συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, οι οποίοι παρέχουν τεχνική υποστήριξη σε όσους χρησιμοποιούν αυτές τις πλατφόρμες.