Χρηματοδότηση για τουριστικές επιχειρήσεις

Ειδικά Προγράμματα Χρηματοδότησης για τις τουριστικές επιχειρήσεις

 

Στηρίζουμε τον τουρισμό με εξειδικευμένες υπηρεσίες και προϊόντα. Ενισχύουμε την ανταγωνιστικότητα μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων με υποδομές που προσαρμόζονται στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του τουριστικού κλάδου. Συμμετέχουμε σε δράσεις που ενισχύουν το ελληνικό τουριστικό προϊόν.

Για τις καθημερινές ανάγκες σας

Για να εκμεταλλευτείτε πλήρως την αυξημένη κίνηση της τουριστικής περιόδου χρειάζεστε επιλογές στη λειτουργία της επιχείρησής σας, για να εξοικονομείτε χρόνο και να ενισχύετε την ανταγωνιστικότητά της.

Χρηματοδότηση και εποχικότητα

Οι εισπράξεις της επιχείρησής σας αυξάνονται συγκεκριμένους μήνες τον χρόνο. Αντίθετα, οι πληρωμές λογαριασμών και οφειλών είναι σταθερές. Γι’ αυτό προσαρμόζουμε τη χρηματοδότηση και τους όρους αποπληρωμής στην εποχικότητα, τις ανάγκες της επιχείρησής σας και το προφίλ της επένδυσης.

Με τη χρηματοδότηση του κεφαλαίου κίνησης εξασφαλίζετε ρευστότητα για τις τρέχουσες ανάγκες πριν ξεκινήσουν οι εισπράξεις σας. Μπορείτε να ανακαινίσετε τα δωμάτιά σας, να αναβαθμίσετε τον εξοπλισμό σας ή να κατασκευάσετε νέα μονάδα για το ξενοδοχείο σας και να οργανωθείτε πριν τη νέα τουριστική περίοδο.

Για τις μεγάλες επιχειρήσεις προσφέρουμε εξατομικευμένες επιλογές χρηματοδότησης, leasing, συναλλακτικών υπηρεσιών, factoring. Σας παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες χρηματοοικονομικού συμβούλου. Σας υποστηρίζουμε όταν αναζητάτε στρατηγικό επενδυτή για τα σχέδιά σας.

Έχουμε την τεχνογνωσία και τις υποδομές για να στηρίζουμε ενεργά και με συνέπεια όλες τις επιχειρήσεις του τουρισμού, μικρές, μεσαίες και μεγάλες.

Σχετικά

                

Η ΔίΚΕ προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών για τις επιχειρήσεις του Ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα.

     

Newsletter (εγγραφή)

Please enable the javascript to submit this form

Επαφές

Αθήνα, Αράχθου Ίλιον    
:-+30-2111-990-266
Κόρινθος, Αδειμάντου 57Β 
:-+30-2741-021-057  
:-+30-2741-888-049 
Πάτρα, Αγία Τριάδα 
: +30 2611 180 072
Βουλγαρία, str. Vasil Mechkuevski 22
-+359-24-93-1371
 Κύπρος, Κάστορος 1 Λευκωσία
 +357 99 40 1102 
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok